2777
2789
عنوان

درد زایمان...

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 54 پست
نزدیکی شوهرم راضی نمیشع اصننن

دیگ بگو راضی شه بریزه تو ،چون اون خیلی کمک می‌کنه به زایمان راحت ،و نوک سینه هاتو با روغن ماساژ بده اگ می‌خوای زودتر زایمان ‌کنی چون ماساژدادن نوک سینه باعث میشه درد طبیعی بدن خودب خود شروع شه ‌عین آمپول فشار عمل می‌کنه روزی سه دفعه نیم ساعت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اولین بار رفتم معاینه ۳۸ هفته و دوروز هیچ دردیم نداشتم ۲سانت باز شده بود. ۳۹ هفته و یک روز ...

پس ینی من درد ندارم الان امکانش هست دهانه رحمم واتربشه؟؟

دهانه رحمتون هم وانشده؟؟ ماما گف تا میتونی شکمتو اویزون نگه دار مث چهاردست و پا

آره چهار دست و پا تو خونه برو خخخ مامای منم گفت 

اخه شوهرم قبول نمیکنههه اصننن

ماساژ نوک سینه بده عین آمپول فشار عمل می‌کنه تازه برای سریع شیر اومد بعد زایمان هم خوبه.. مامای همراه ام گفت ...

عععع... نگفت نرم شده یا نه؟؟؟ خب ورزش کن بحای راه رفتن

واسه تو ک نرم شده دهانه رحمت بخاطر قرص گل مغربیه

دیگ بگو راضی شه بریزه تو ،چون اون خیلی کمک می‌کنه به زایمان راحت ،و نوک سینه هاتو با روغن ماساژ بده ...

اها... سر سینه هامو ماساژ میدم امروز حتمن... مونون ازتتت

ماساژ نوک سینه بده عین آمپول فشار عمل می‌کنه تازه برای سریع شیر اومد بعد زایمان هم خوبه.. مامای همرا ...

چشم گلم حتمن انجام میدم... 

شما چن هفته زایمان کردی؟؟

خب خداکنه باز هم بشه...  گل مغربی رو دوبار شیاف کردن الان میخورم.. بنظرت تاثیر دارع خوردنش؟؟؟؟

من همش میخوردم اصلا شیاف نکردم ..آره خیلی تاثیر داره ،نگران نباش چون دهانه رحم نرم شده دردت شروع ک بشه راحتر باز میشه اصلا اذیت نمیشی ...من دقیق ۴۰هفته زایمان کردم ساعت ۱۲کبسه ابم پاره شد و دو دردم شروع شد. چهار زایمان کردم کلی درد شدیدم ی ساعت بود ..