2737
2739
عنوان

اگه مشکلی تو غذا پختن یا شیرینی و کیک دارین بیایین از هم بپرسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 118 پست
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



ممنون فدات 

گلم مواد لازانیا دقیقا مثل پیتزا هس و کلا سلیقه ایه،معمولش اینه که میزارم:یه پیاز کامل رو سرخ میکنیم و یکم که تف دادیم سیر هم اضافه میکنیم و بعد که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم (۱۰۰تا ۱۵۰گرم فکر میکنم کافی باشه بازم اگه بیشتر دوست دارین میتونین بریزین)اودیه جات مورد علاقت رو اضافه میکنی و تف میدی و بعد قارچ ورقه ای رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم آبکش که کشیده شد رب گوجه رو اضافه میکنی که خامیش از بین بره بعد یکم آب اضافه میکنی میزاری گوشتت یکم پخته شه و آبش کاملا بخاربشه؛درآخر آویشن روی مواد گوشتیت بپاش و مخلوطش کن (نمک گوشتتم اخر پخت بزن گوشتت سفت نشه  گوشتت)توی یه ظرف آب ولرم میزاری یه بسته لازانیا رو میزاری توش سه دقیقه صبر میکنی تا نرم شه ؛بعد درش میاری؛یه ظرف پیرکس رو کفشو چرب میکنی،واز سس سفید(دستورشو میزارم،کفشو میپوشونی بعد ورقای لازانیا کفشو میپوشونی از موادت میریزی و دوباره سفید و بعد پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا تمام بشه درآخر روی لایه ی آخر که ورق لازانیا گذاشتی رو هم کاملا باپنیر پیتزا بپوشون و بزار فر تا پخته بشه؛بازم سوال داشتی بپرس؛سس سفیدهم برات دستورشو میزارم؛مزه اصلی لازانیا به همین سس هست

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍
2742

سس سفید یا بشامل برای لازانیا،آرد دوقاشق غذاخوری؛کره ۵۰گرم؛شیر دولیوان؛نمک مقادری،آرد رو با حرارت ملایکم کمی تف میدیم تا خامیش گرفته بشه؛توی یه ظرف دیگه کره و نمک  رو روی شعله میزاریم و بعد آرد تفت داده رورو اضافه میکنیم کمی که رنگ آرد تغییر کرد شیر رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا سس کاملا یکدست بشه و آرد گلوله گلوله نشه(همه مراحل رو با شعله کم انجام بده)

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍
عزیزم میشه دستورمرغ زعفرونیم بزاری

گلم این یه دستور ساده و آسونه مرغ زعفرونیه مرغت رو با کمی نمک و فلفل و وزرچوبه یه پیاز چهار قاچ شده و (فلفل دلمه اختیاری)بزار کمی آبپز شه هم مزه دار میشه هم بوی بد مرغ میره؛بعد آبکش کن یکم پشت و روشو سرخ کن ؛یه پیاز رو توی قابلمه خورد کن و با کره خوب  تف بده و بعد مرغ ها رو روش بچین و و زعفرون دم کرده رو اضافه کن نصف استکان آب هم بریز بزار مرغت روی شعله ملایم جابیفته 

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍

اینم یه نمونه دیگه؛طرز تهیه مرغ زعفرونی

۱- کف تابه کمی کره بریزید و پیاز ها را حلقه کرده و بچینید .مرغ ها را روی پیاز ها گذاشته نمک و فلفل سیاه و زنجبیل بپاشید روی مرغ .آلوها را هم کنارشان قرار دهید و روی شعله ملایم بگذارید .

۲- بعد از یک ساعت زعفران و آبلیمو را روی مرغ ریخته و دوباره در ظرف را بگذارید تا به روغن بیفتد . دراین مرحله مرغ ها را برگردانید و شعله را خاموش  کنید.

من روی در تابه دمکنی میگذارم شماهم دوست داشتید این کار را انجام دهید.

مرغ ها حتما بدون پوست باشند.

به هیچ وجه به غذا آب اضافه نکنید

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍
2740
گلم این یه دستور ساده و آسونه مرغ زعفرونیه مرغت رو با کمی نمک و فلفل و وزرچوبه یه پیاز چهار قاچ شده ...

من خودمم تقریباهمینجوری درست میکنم اب مرغ نندازی بره بهتره 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
عزیزم اگه تو دستوری گفته صدوهشتاد درجه ،درتوستر بیست درجه کم میشه .

گلی برای همه تسترها اینجور نیس،من تستر قبلیم باید کم میکردم ولی تستر الانم مثل فره دماش؛درکل باید دستت بیا؛میتونی دماسنج فر هم بگیری راحت تر میشه کارت

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍
من خودمم تقریباهمینجوری درست میکنم اب مرغ نندازی بره بهتره 

گلم مرغ کلا سلیقه ای و ذائقه ای هست،من اینو دوست دارم؛من ابکش کنم پیشم بهتره،شما میتونی آبشو کم بزاری به خورد خودش بره؛یا اصلا اب نریزی درشو بزاری با اب خودش پخته بشه

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍
گلم مرغ کلا سلیقه ای و ذائقه ای هست،من اینو دوست دارم؛من ابکش کنم پیشم بهتره،شما میتونی آبشو کم بزار ...

نه عزیزم اب میریزم وقتی پخت یکم اب میمونه اخرم زعفرون میریزم .حیف ابش دوربریزیم خوشمزگیش به ابشه.تاپیکت خیلی خوبه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
نه عزیزم اب میریزم وقتی پخت یکم اب میمونه اخرم زعفرون میریزم .حیف ابش دوربریزیم خوشمزگیش به ابشه.تاپ ...

من که عاشق مرغ ابپز شده ام چون خوب مزه دار میشه بوب بد هم به هیچ وجه نداره؛هرکی یه جور دوست داره؛خوشحالم که خوشت اومده؛

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍

هرکی توسترداره بگه پیتزاوشیرینی وکیک طبقه چندمیزاره ودرجه چندوچنددقیقه والاسردرنمیارم زیاد.مرغ بریون خیلی دوست دارم توتوسترگزاشتم مثل برای بیرون پوستش طلایی وخوب ندنه طلایی شدنه نرم شدخیلی پوستش سفت شد

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
من که عاشق مرغ ابپز شده ام چون خوب مزه دار میشه بوب بد هم به هیچ وجه نداره؛هرکی یه جور دوست داره؛خوش ...


منم بعضیااولش سرخ میکنن بعدمیپزن زیادخوشم نمیادسفت میشه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687