اینم یه نمونه دیگه؛طرز تهیه مرغ زعفرونی
۱- کف تابه کمی کره بریزید و پیاز ها را حلقه کرده و بچینید .مرغ ها را روی پیاز ها گذاشته نمک و فلفل سیاه و زنجبیل بپاشید روی مرغ .آلوها را هم کنارشان قرار دهید و روی شعله ملایم بگذارید .
۲- بعد از یک ساعت زعفران و آبلیمو را روی مرغ ریخته و دوباره در ظرف را بگذارید تا به روغن بیفتد . دراین مرحله مرغ ها را برگردانید و شعله را خاموش کنید.
من روی در تابه دمکنی میگذارم شماهم دوست داشتید این کار را انجام دهید.
مرغ ها حتما بدون پوست باشند.
به هیچ وجه به غذا آب اضافه نکنید