2777
2789
عنوان

بازهم بوی خیانت....

205 بازدید | 10 پست

دستتون دردنکنه...بجای همدردی میرین گزارش میزنین....من دارم توی جامعه ای نفس میکشم ک حتی همجنس های خودمم میان میگن خب مگه چیه بذارصئغه کنه یا بجای همدردی میرن گزارش میزنن...دعامیکنم هیچکس حال دل امشب منونداشته باشه ولی دلم ازشماها هم گرفت....شبتون بخیر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا هر دوتا تاپیک در میون ما باید منت بکشیم.باز چی شده عزیزم.کدوم بی اخلاقی برات گزارش زده

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

سلام باعرض ادب و احترام امیدوارم حالتون خوب باشه شاید این مطالبی که دارم میگم هزاران بار خونده یا شنیده باشید اما بد نیست یکبار دیگه هم من یاداوری کنم براتون  گوش کن خواهر گلم اینجا دنیای مجازیه و همه جور ادم پیدا میشه و نمیشه شخصیت واقعی کسی را اینجا شناخت  ما به سختی میتونیم ادمهایی که دور و ورمون زندگی میکنن را بشناسیم و نیت و افکارشون پی ببریم  مثلا طرف چند سال با یکی داره زندگی میکنه یکدفعه بعد از چند سال تازه متوجه میشه بابا هنوز  طرف مقابلشو نشناخته چه برسه به اینکه ما بخواییم اینجا از کسی انتظار داشته باشیم باهامون همدردی کنه یا ...... یکی مثل همین دوستمون که با یک دل شکسته و ناامید اومده از شما نظر میخواد اما بجاییکه بهش امید و انرژی  و یک راهکار صحیح  واسه روبروی با مشکلش بدید  بدتر با حرفهاتون ناامیدش میکنید  اخه این کارتون درسته شاید پیش خودتون فکر کنید دارید شوخی میکنید  اما نه اینکارتون نه تنها شوخی نیست چه بسا باعث نابودی و جدایی یک خانواده میشه اخه خانمها خیلی احساساتی و روح لطیفی دارن  هر چقدرم  قوی به نظربیان اما ضعیفن زن گناه داره چونکه ضعیفه  اینکه میگم ضعیفه بخاطر احساسی بودنشه نه ضعیفی جسمی و..... پس بیایید اگه تجربه ای داریم  که بدرد  دیگران میخوره  و در اختیار همدیگه بذاریم چه بسا یک حرف کوچیک باعث  نجات یک  خانواده بشه  من اصلا قصد توهین یا خدایی نکرده بی احترامی به کسی را ندارم چونکه ارزش انسانها خیلی بالاس  فرقی هم نداره کی باشه  ما حق نداریم به شخصیت کسی را زیر سوال ببریم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز