2777
2789
عنوان

کما 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 55 پست
آخ گفتی

متوجه نشدم 

خدایا آدم به چ کسایی باید جواب پس بده

گناه شرعه چیه

مگه چی گفتم؟؟؟

واقعا اول نفهمیدم بعد پسر خوندم

خدایی اخلاقهای  بچگونه رو کنار بزارید زشته ب خدا

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
دلتو نمیخوام خالی کنم اما با این شرایط متاسفانه احتمال برگشتش کمه بازم تا خدا نخواد برگی از درخت نم ...

میدونم همچیو 😔😔😔😔😔درسته پدر شوهرمه ولی بازم اسم پدر روشه خیلی سخته بخدا...اخه آدمیه ک از کوچیک تا بزرگ دارن واسش اشک میریزن فقط خدا ب دل دو تا پسرش بسوزه...شوهرمو برادرشوهرم فقط پدرشونو دارن تمام زندگیشون پدرشونه داغون میشن داغون

فقط میتونم بگم خدا سر هیچکس نیاره

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون. بابای منم سکته مغزی کرده؛ آره خیلی سخته خیلی.

چطوره شرایطشون

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
مگه چند سالشه؟؟پدرشوهرتون

۶۰

دلتو نمیخوام خالی کنم اما با این شرایط متاسفانه احتمال برگشتش کمه بازم تا خدا نخواد برگی از درخت نم ...

ب نظر من مرگ شیرینتره

تا اینکه ب هوش بیای وجایت معلول شه انوقته ک زندگی جهنم میشه

پدر شوهر من سکته مغزی کرد،با اون سکته زبون بست آلزایمر گرفت کم کم طوری ک بچه هاشم نمیشناخت 

زمین گیر زمین گیر حدود چهارسال زمین گیر

کاش فوت میشد ولی زجر نمیکشید

میدونم همچیو 😔😔😔😔😔درسته پدر شوهرمه ولی بازم اسم پدر روشه خیلی سخته بخدا...اخه آدمیه ک از کوچیک ...

من چند وقت پیش حال تورو داشتم با این تفاوت که پدر بزرگم بودن و خودم سر درمیاوردم از صحبت دکترا و باید جلوی مامانم وانمود میکردم همه چی خوبه

اما از خدا بخواه اگه قراره بمونه و زجر بکشه به بچه هاش صبر بده و راحتش کنه

میدونم خیلییییی سخته اما از توی جاافتادن بهتره

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
ب نظر من مرگ شیرینتره تا اینکه ب هوش بیای وجایت معلول شه انوقته ک زندگی جهنم میشه پدر شوهر من سکته ...

دقیقا برادرشوهرمم زار میزدو همینو میگفت.......اینجوری روزی هزار بار مرگ هم واسه خودش هم اطرافیانش

ب نظر من مرگ شیرینتره تا اینکه ب هوش بیای وجایت معلول شه انوقته ک زندگی جهنم میشه پدر شوهر من سکته ...

آفرین دقیقا همینه

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
آخی سنش زیاد نیست😟

اوهوم 

خدا شفاشون بده. یکی از آشناهای ما یه پسر سی ساله دانشجوی  دندانپزشکی ایست قلبی تنفسی داشته الان ده روزه که با هوشیاری ۳ توی کنا هستش دعا کنید برگرده به زندگی😔

تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خط‌خطی‌های کجِ یک آدمِ ناشی
اوهوم 

اسی هفتاد حمد بخون

بگو خدایا اگه صحیح وسالم برش میگردونی خونه ب هوش بیاد

اگه نه راحت شه زجر نکشه

ی خانوم تو آرایشگاه گفت قشنگ تو هدف زده

چطوره شرایطشون

یه طرف بدنش لمس شده متاسفانه؛ نمیتونه صحبت کنه.

نزدیک به یک ماهه.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز