2777
2789
عنوان

کما 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 55 پست
اسی هفتاد حمد بخون بگو خدایا اگه صحیح وسالم برش میگردونی خونه ب هوش بیاد اگه نه راحت شه زجر نکشه ...

ممنون عزیزم حتما

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه طرف بدنش لمس شده متاسفانه؛ نمیتونه صحبت کنه. نزدیک به یک ماهه.

واااااااااای وااااای 😣الهی همه مریضا شفا پیدا کنن ختم قران نذر کردم دو روز شروع کردم ب خوندم ب نیت شفا همه بیمارا حتما دعاشون میکنم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
واااااااااای وااااای 😣الهی همه مریضا شفا پیدا کنن ختم قران نذر کردم دو روز شروع کردم ب خوندم ب نیت ...

یه دنیا ممنون♥

بعد از عمل دفعه اول که دیدمش اصلا نشناختمش، گفتم وای چه وضعیت این مریض بده خواستم رد بشم برم پیش بابام یهو دیدم مامانم همون جا وایساد نگو بابای خودمه.   خیلی لحظه ی بدی بود خیلی. 

انشالله پدرشوهر شما هم زودتر به هوش بیاد؛ سلامتیشو کامل به دست بیاره.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
میدونم همچیو 😔😔😔😔😔درسته پدر شوهرمه ولی بازم اسم پدر روشه خیلی سخته بخدا...اخه آدمیه ک از کوچیک ...

عزیزم پدرشوهرتون چطوره پدر منم چندروزه تو کماست ظریب هوشیاریشو دکتر بهتون گفت ؟ به من که نگفت

سرنوشت بد نوشت ...
عزیزم پدرشوهرتون چطوره پدر منم چندروزه تو کماست ظریب هوشیاریشو دکتر بهتون گفت ؟ به من که نگفت

عزیزم فوت شدن الان دو هفته ای میشه که فوت شدن 

ان شالله ک خدا ب پدرتون سلامتی بده بدن هر کسی باهم فرق داره..ضریب هوشیش سه چهار بود

چندروز تو کما بود

هفت روز 

سلام ببخشید میشه بگید این اقا پسر تکلیفش چی شد؟ الان در چه وضعیتی هستن؟

سلام ببخشید دیر جواب دادم خیلی وقته ینجا نیومدم.فوت شد متاسفانه

تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خط‌خطی‌های کجِ یک آدمِ ناشی