ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
میخوام ببینم اگه اینجا نبودیم جرئت داشتی از 5 کیلومتری من رد بشی؟ تو نه، همتووووووووووووووووو ...
متری شیش ونیم نوید محمدزاده
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
توادم نیستی عاطفه نداری بدبخت این بچه خودته باید کیف کنی یالا بیا بو کن
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
شما همتوووون تشنه ایددد تشنه...یهو بخودتون میاید میری تو خیابون میبینید عههه چقد زن تو خیابونه...یه جوری میشید ..اونوقته که بهتون فشار میاد.به این میگن برخورد از نوعععععه؟؟؟...
مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙. صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜 مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚 سیگار بکش! مست کن! بغض کن! ولی با آدم خر درد و دل نکن!!! وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم : ( اعوذ بالله من الچشمانت ) : ×