2777
2789
عنوان

حالم خیلی بد

157 بازدید | 29 پست

امشب داشتم باشوق ذوق واسه نامزدم اتفاقای ک توروزداشتم صحبت میکردم ی دفع برگشت بهم گفت دیگ برام مهم نیستی واقعابرام مهم نیستی غرورم خوردشدقلب ودلم رفت زیرسوال حالم بده ازخودم بدم میادک ازهمه چیزیم واسش گذشتم

دختربودن قشنگترین غم دنیاست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا یک دفعه گفت بدون هیچ پیشینه ای

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
وای خدای من ،💔شکسته میدونم امیدوارم خدا کمکت کنه.

فقط موندم مگ من چیکارش کردم هروقت حالش بدبودسرم خالی میکردهیچی نمیگفتم بخاطرش باخانوادم جنگیدم

😢😢😢

نامزدم همینو بهم گفت وترکم کرد 

چقدر حالم بد بود 

ولی خداروشکر دوباره خوب شدم و با کمک گرفتن از مشاوره دوبار خالم بهتر شد و عید هم نامزدیمونه🙈😍

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
وا یک دفعه گفت بدون هیچ پیشینه ای

امروزرفتم ارایشگاه خودش نبردتم بهش گفتم ارایشگاه کجامیرم بااسنپ رفتم برگشتم خودش باداداشم بیرون بوده داداشم بهش گفته ارایشگاه دم خونمونه خالم رفته اونم فک کردمن بهش دورغ گفتم 

امروزرفتم ارایشگاه خودش نبردتم بهش گفتم ارایشگاه کجامیرم بااسنپ رفتم برگشتم خودش باداداشم بیرون بوده ...

وا خوب بهش توصیح ندادی🙄

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
نامزدم همینو بهم گفت وترکم کرد  چقدر حالم بد بود  ولی خداروشکر دوباره خوب شدم و با کمک گ ...

خوشبحالت من اگ بابام بفهمه زندگیم سیاه