nafasabbas مدیر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 105 عنوان حالم خیلی بد | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست امشب داشتم باشوق ذوق واسه نامزدم اتفاقای ک توروزداشتم صحبت میکردم ی دفع برگشت بهم گفت دیگ برام مهم نیستی واقعابرام مهم نیستی غرورم خوردشدقلب ودلم رفت زیرسوال حالم بده ازخودم بدم میادک ازهمه چیزیم واسش گذشتم دختربودن قشنگترین غم دنیاست 1398/08/21 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya_mahya عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 808 فقط موندم مگ من چیکارش کردم هروقت حالش بدبودسرم خالی میکردهیچی نمیگفتم بخاطرش باخانوادم جنگیدم خدا کمکت کن توکل کن ب خدا ایشالا حال دلت خوب بشه
اواخدامرگم عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 4353 خوشبحالت من اگ بابام بفهمه زندگیم سیاه چرا نمیری مشاوره خب خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
nafasabbas مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 105 غلط کرده لندهور دلم شکست منک بخاطرهمه کاری کردم همش دلمومیشکست هیچی نمیگفتم این حقم نبود دختربودن قشنگترین غم دنیاست
nafasabbas مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 105 وا خوب بهش توصیح ندادی🙄 دادم اونم محلم نزاشت رفت دختربودن قشنگترین غم دنیاست
nafasabbas مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 105 خدا کمکت کن توکل کن ب خدا ایشالا حال دلت خوب بشه خیلی دلم میسوزه فقط گریه کردم دختربودن قشنگترین غم دنیاست
nafasabbas مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 105 چرا نمیری مشاوره خب رفتم ولی چون یکم مبلغ بالامیگفتن اونم نزاشت برم دختربودن قشنگترین غم دنیاست
اواخدامرگم عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 4353 رفتم ولی چون یکم مبلغ بالامیگفتن اونم نزاشت برم منم برا هزینش مشکل داشتم یکم برا همون مجازی رفتم ازم ۳۰ تومن گرفت همش یه ساعت و نیم هم بود وقتش خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
nafasabbas مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 105 منم برا هزینش مشکل داشتم یکم برا همون مجازی رفتم ازم ۳۰ تومن گرفت همش یه ساعت و نیم هم بود وق ... عقلم میگ ولش کن بره ب عذابش نمی ارزه ولی دلموچیکارکنم دختربودن قشنگترین غم دنیاست
اواخدامرگم عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 4353 عقلم میگ ولش کن بره ب عذابش نمی ارزه ولی دلموچیکارکنم درکت میکنم عزیزم خواستی من آیدی شو میدم بهت خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
nafasabbas مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 105 درکت میکنم عزیزم خواستی من آیدی شو میدم بهت میخوام بزارم بره فقط ازخدامیخوام یجای یادم بیفته بیادسراغم ولی اونروزمن ازش روبرمیگردونم دختربودن قشنگترین غم دنیاست
اواخدامرگم عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 4353 میخوام بزارم بره فقط ازخدامیخوام یجای یادم بیفته بیادسراغم ولی اونروزمن ازش روبرمیگردونم آها بازم کمک خواستی من میتونم بهت بدم عزیزم خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
nafasabbas مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 105 آها بازم کمک خواستی من میتونم بهت بدم عزیزم ممنونت میشم دختربودن قشنگترین غم دنیاست
اواخدامرگم عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 4353 ممنونت میشم این آیدیش mohi787@ خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
nafasabbas مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 105 این آیدیش mohi787@ مرسی عزیزم ممنون دختربودن قشنگترین غم دنیاست
مانیا۷۴ عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 367 خانوادم چی هیچی و هیچ کس مهم تر از خودت نیست اونا خیلی زود به این مسئله عادت میکنناما اگه اینکارو نکنی باید تا آخر عمرت بارش رو بدوش بکشی الان دیر نیست اما بعدا ممکنه خیلی دیر باشه