2777
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 94 پست
😔😔..ادمش نیستم که مثل خودش کارشو جبران کنم تادردشو بکشه

عزیزم بااین حرفت مخالفم هیچوقت بفکرجبران نبا ش بخاطراحمق بازی شوهرت شعوروشخصیتتوباهبچی عوض نکن ...اینجورمردافقط بایددیگه بهشون اهمیت ندی وهیچوقتم براش دلنسوزونی همین بفکربچت باش فقط همین.....

دور از جونت ولی ميشه هنوز یک کارای کرد ولی صبر میخواهد صبر برید یک مشاور عالی خوب کاردرست

والاشوهرمن خودشوعقل کل میدونه حاضرم‌نیست هیچوقت پیش هیچ مشاوری بره اون یه بارهم رفتیم مشاوره ازطرف مدرسه ی بچم مارومعرفی کردن 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

والاشوهرمن خودشوعقل کل میدونه حاضرم‌نیست هیچوقت پیش هیچ مشاوری بره اون یه بارهم رفتیم مشاوره ازطرف م ...

آدم وقتی ازیه شوهرخیانتکارگذشت میکنه دیگه به مرورزمان همه چی براش عادی میشه هیچی براش دیگه مهم نیستش من یکی اگه الان شوهرم بهم خیانت.  کنه اصلن برام مهم نیست خیلیم بیخیالم وبهش فکرم نمیکنم .....

آدم وقتی ازیه شوهرخیانتکارگذشت میکنه دیگه به مرورزمان همه چی براش عادی میشه هیچی براش دیگه مهم نیستش ...

منم سعی میکنم بی تفاوت باشم نسبت به هول بودنش