2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 94 پست
والامن خودم گذشت کردم ازش خیلی پشیمونم خیلی چون لیاقت گذشتونداشت پرروترشده جوریکه وقتی اسمی ازگندکار ...

خیانت کردکردن کاری به ایرادداشتن وکم گذاشتن طرف مقابل نداره ایناهمش حرفه بعضیاخوشی زده زیردلشون ازخوشیه زیاده     .....من خودم ازشوهرم ایرادوکمبودهای زیادی دیدم ولی به خودم اجازه ندادم بهش خیانت کنم باوجودخیانتی که اون به من کرد.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگه شرایط طلاقونداری پس بمون وگذشت کن سعی کن خودتوبه بیخیالی بزنی فقط بخاطربچت 

میتونم بمونم فق بخاطر بچم زندگی کنم..اما دلم‌میخواد بدونم واقعاا چرا؟؟چی کم گذاشتم مگه

شما برو پیش مشاور اول خودت مشکلتو بگو کمکت میکنن این خانومای که میگن شوهر من هار شده پروشده چون خود ...

اتفاقن من باحرف شمامخالفم .....کدوم سیاست ....وقتی شوهرمن چندساله بهم خیانت میکنه من به روی خودم نیاوردم انگارنه انگاربودم خودشم فکرنمیکردمن فهمیدم سه سال من میدونستم بهم خیانت میکنه نفس ندادم به روی خودمم نیاوردم دیگهدیدم کاربه جاهای باریک میکشه بهش گفتم چون بچمم فهمیده بودباباش داره چیکارمیکنه ‌...

نه عزیزم درسته طلاق بدترین حلال خداس ولی خیلی جاها واجبه..نمیشه با مردی زندگیی کرد بهت خیانت کرده چو ...

استارتر گفته دوسش داره،یعنی با رفتنش نمیتونه فراموشش کنه،و نمیتونه کسی رو دوس داشته باشه،و اون خانمی که باعث به هم زدن زندگیش شده همینو میخواد.و خدا به بندش فرست داده،چرا بندهاش نتونن فرست بدن.شاید شوهرش توبه کرد،و بچه هم به آرامش رسید،به نظر من بمونه وبجنگه .با سیاست نه با جنگ و دعوا.

استارتر اگه شوهرت نمیدونه که شما به خیانتش پی بردید،همون بزار ندونه،خودتو کوچیک نکن،و عاقلانه تصمیم بگیر.

اگه نشد اونوقت به فکر جدایی باش

میتونم بمونم فق بخاطر بچم زندگی کنم..اما دلم‌میخواد بدونم واقعاا چرا؟؟چی کم گذاشتم مگه

عزیزن هیچی کم نزاشتی اینجورمردا مریضن واقعیت همینه ......خوشی زیادی زده زیردلشون من خودم چه شوهرخودم چه مردای زیادی دیدم مریض بودنووخیانت کردن به زنشون 

.......

عزیزن هیچی کم نزاشتی اینجورمردا مریضن واقعیت همینه ......خوشی زیادی زده زیردلشون من خودم چه شوهرخودم ...

😔😔..ادمش نیستم که مثل خودش کارشو جبران کنم تادردشو بکشه

اتفاقن من باحرف شمامخالفم .....کدوم سیاست ....وقتی شوهرمن چندساله بهم خیانت میکنه من به روی خودم نیا ...

خوب شما فهمیدی کاری نکردی این یعنی بی سیاستی همون اولش میرفتین خودتون اول مشاور بعد با کمک مشاور خانواده شوهرتون ادب میکردین نه روز به روز پروتر بشه

عزیزن هیچی کم نزاشتی اینجورمردا مریضن واقعیت همینه ......خوشی زیادی زده زیردلشون من خودم چه شوهرخودم ...

هرچیزی هرچیزی راه و روش داره حتی بچه از شیرگرفتن تا سر گوسفند بریدن هرچیزی

خوب شما فهمیدی کاری نکردی این یعنی بی سیاستی همون اولش میرفتین خودتون اول مشاور بعد با کمک مشاور خان ...

نه باباچه مشاوری شوهرمن مشکل بدبینی داره اصلن به مشاورواین چیزا اهمیت نمیده خودش اززیرخیانت کردوولی به زمین وزمان بدبینه ...فقط یه بارتوزندگیمون رفتیم مشاوره تاچندروزشوهرم بازجوییم کردمشاورچیابهت گفته تاچندروزباهام حرف نزدزجرم دادبخاطرهیچ وپوچ ...

خوب شما فهمیدی کاری نکردی این یعنی بی سیاستی همون اولش میرفتین خودتون اول مشاور بعد با کمک مشاور خان ...

من اینقدرخریت انجام دادم حتانزاشتم نه خونواده ی خودم بفهمن نه خونواده ی خودش فقط خودم جریانومیدونستم آخرش هم چی دستگیرم شدپررویی وبی چشم ورویی شوهرم ...

نه باباچه مشاوری شوهرمن مشکل بدبینی داره اصلن به مشاورواین چیزا اهمیت نمیده خودش اززیرخیانت کردوولی ...

شما چطور میرید دکتر خوب برای عمل بینی پیدا میکنید یا مردا دکتر خوب متخصص مو 

باید مشاور جای خوب برین مثلا مثل برنج خود ایرانیشم خوب وبد و حتی عالی داره

من اینقدرخریت انجام دادم حتانزاشتم نه خونواده ی خودم بفهمن نه خونواده ی خودش فقط خودم جریانومیدونستم ...

دور از جونت ولی ميشه هنوز یک کارای کرد ولی صبر میخواهد صبر برید یک مشاور عالی خوب کاردرست