2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 94 پست
الهی بمیرم من میگم برو بنظرم کسی که دوست داره بهت خیانت نمیکنه هرچقدر هو ایراد داشته باشی باید پات ب ...

دقیقاکل فکرم اینه که چجوری بعد این اعتمادکنم...واسش مهم نبود حداقل توضیح بده بهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب نظرت مشاور مشکلیو حل میکنه؟

چرا نکنه، هم به خودت کمک میکنه هم به همسرت، که اصلا برای چی ایشون رفته سراغ چت با یکی دیگه،  خدا نابود کنه این اینترنت و گوشیا و اینستا و تلگرام و هزارتا کوفت و زهرمارو، که انقدر مردم رو حریص کرده 😔😔😔 ناراحت شدم برات اسی خدا به دلت نظر کنه با اون طفل معصومی که داره به دنیا میاد، بچه ات چیه؟

هیچ وقت. .هرروز راضی تر ازدیروزم

واااای بااون چیزی ک تعریف کردی الان بایدم خیلی خوشحال باشی ..خداروشکر ازدست اون اشغال هرزه راحت شدی...انشالله دخترت زیر سایه خودت سلامت باشه وموفقیتای پی در پی شو ببینی

خوش اومدی مهرسای خوشگلم  
ب نظرت چه رفتاری باید داشت بااینجورادما؟

والامن خودم گذشت کردم ازش خیلی پشیمونم خیلی چون لیاقت گذشتونداشت پرروترشده جوریکه وقتی اسمی ازگندکاریش میزنم خیلی باپررویی وافتخارجوابمومیده الان من اشتباه کردم تواشتباه نکن بستگی به شرایططم داره عزیزم ببین شرایط طلاقوداری ؟؟؟؟

ب نظرت مشاور مشکلیو حل میکنه؟

صد درصد من خودم میخوام ازدواج کنم تادلت بخواد فیلمهای وکتاب روانشناسی خوندم خیانت از مرد ببینی حتما حتما نباید به کسی بگی فقط اول خودتون میرید پیش یک مشاور خوب اون مگه چکار کنید حرف خانومای دیگ اینجا گوش نکنید معلوم نیست راست میگن یادروغ 

من خودم روانشناسی خوندم ولی کم ديگه رفتم سر کار کلا بهتون ميگم مشاور

و همین رفتن ها بچه هارو خار کرده.

نه عزیزم درسته طلاق بدترین حلال خداس ولی خیلی جاها واجبه..نمیشه با مردی زندگیی کرد بهت خیانت کرده چون یکدفعه تمام عشقت تبدیل ب نفرت میشه..پاشو بزاره بیرون تابرگرده میمیریو زنده میشی..تا ب خودش برسه بره بیرون نفست بند میاد.از فکروخیال زیاد میشی ی مادر مریضه روانی افسرده و هروز جنگ و جنگو جنگ...بنظرت بچه تواین محیط خار نمیشه بزرگ شه

خوش اومدی مهرسای خوشگلم  
صد درصد من خودم میخوام ازدواج کنم تادلت بخواد فیلمهای وکتاب روانشناسی خوندم خیانت از مرد ببینی حتما ...

فک نکنم شوهرم بیاد خودم برم حرفامو بزنم شمارشو بدم اوناخودشون زنگ بزنن بیاد..چون باحرف من نمیاد

همین طرز فکرا مردارو هار کرده

و اینا هردوتاش سخته موندن یا رفتن،هردوش ضربه میخوری،اما موندن خودت ضربه میخوری،ولی رفتن هم بچه هم مادر،پس بهتره یه نفر این وسط قربانی بشه.

و اینا هردوتاش سخته موندن یا رفتن،هردوش ضربه میخوری،اما موندن خودت ضربه میخوری،ولی رفتن هم بچه هم ما ...

منم حرفم همینه برم به فکراینده خودم باشم اما به چه قیمتی؟!به قیمت نابودی اینده وحال بچم؟اونک گناهی نکرده بسوزه ب پای اشتباه  باباش

همه بچه های طلاقم خارنشدن...چندین نفرو دیدم ک خیلی هم موفقن و راضی از این وضعیت..نمیگم خوبه انشالله روزی برسع ک هیچ طلاقی تو هیچ محضری ثبت نشه ولی خیلیا بخاطر همین دید اشتباه موندن تو زندگی و روز بروز مریض تر میشن و شوهرای اشغالشونم جری تر

خوش اومدی مهرسای خوشگلم  
فک نکنم شوهرم بیاد خودم برم حرفامو بزنم شمارشو بدم اوناخودشون زنگ بزنن بیاد..چون باحرف من نمیاد

شما برو پیش مشاور اول خودت مشکلتو بگو کمکت میکنن

این خانومای که میگن شوهر من هار شده پروشده چون خودشون موچ شوهرشون گرفتن نباید به رو مرد بیاری مثل حکایت آبی دیگه ریخته نميتونه جمع شه پس دیگه ترسی نميمونه کاش زنای ماسیاست داشتن طلاق خیلی کم میشد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز