2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 94 پست
بمون و بچتو خار دست این و اون نکن،الان فقط خیانت است،اما اگه بری داغ دوری از فرزند،مشکلات طلاق و بیو ...

گفتنش راحته. بچه ای که وسط یه میدون جنگ بی احساس و پر از ک و تردید بزرگ بشه بیشتر آسیب میبینه. 

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونم واقعااااا. صادقانه محبت میکنم و عشق میورزم ولی اگر بفهمم گندی توی کاره خیلی بی سرو صدا تو ...

اول انقد توفکرم  بود ک‌نگو الان ۲ سال میگزره البته اون نوقع شوهرم نبود دوست بودیم ولی خب خیلی دوسش داشتم نمیتونستم ول کنم هم دوست داشتنم بودهم رقابت با طرف میدونستم شوهرمو خیلی دوس داره تاجاییکه چند باری  خودکشی کرده بخاطرش نخواستم بکشم کنار ک بعدا مسخرم کنه

یه صلوات مهمونم کنید💕
کل فکرمم بچمه ..بچه ای که هنوز پاشو نذاشته تواین دنیاا .مگه اون چه گناهی کرده اخه

خانوم اول هیچ کاری نکن برو پیش مشاور فقط مشاور کارو بهتری بدی به کاردان

بعدشم آدمی که بد بخت بش دوست داره بدبختی مردم دیگه ببین

آخخخخ چه دردناک... چه دردی کشیدی.... چیکار کردی باهاش؟؟

منم مثل خیلیا بخشیدم. ..ولی دیدم پرروتر شد...روز به روز سردتر شدم. .تااخرش اززندگیم حذفش کردم. .الان آرامش دارم خداروشکر هی تن وبدنم نمی لرزه که این دفعه باکی سر مچش روبگیرم

بودی شهر رو چراغونی میکردم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز