2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 94 پست
منم میگفتم میمیرم الان دارم نفس میکشم..😔

الهی بمیرم من میگم برو بنظرم کسی که دوست داره بهت خیانت نمیکنه هرچقدر هو ایراد داشته باشی باید پات بمونه

بعد هم تو دیگه هیچوقت نمیتونی مثل سابق بهش اعتماد داشته باشی همش میخوای استرس اینو داشته باشی که الان بیرون با کی چیکار میکنه و....

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی میخواستمش خیلییی بیشتر ازجونم دیدم اگ ولش کنم خودم میمیرم بخشیدمش الان اعتمادمو جلب کرده کج نرف ...

من نمیتونم واقعااااا. صادقانه محبت میکنم و عشق میورزم ولی اگر بفهمم گندی توی کاره خیلی بی سرو صدا توی دلم میکشمش.حتی به قیمت نابود شدن خودم... نمیتونم دیگه باهاش باشم. فکرشم عذاب آوره

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
کاش رفتنم مثل حرف زدن راحت بود کاش😔

اگه شخصيت و غرورت بالاتر از هركسي باشه خيلي راحت ميفهمي بايد چيكار كني

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بمون و بچتو خار دست این و اون نکن،الان فقط خیانت است،اما اگه بری داغ دوری از فرزند،مشکلات طلاق و بیوه بودن،.......و خیلی مشکلات دیگه،پس بمون و با یه مشکل بساز،شاید تونستی حتی حلش کردی،.اگه بری بچت گناهی نکرده یا خیانت،در واقع ضربه رو بچه میخوره.

بمون و بچتو خار دست این و اون نکن،الان فقط خیانت است،اما اگه بری داغ دوری از فرزند،مشکلات طلاق و بیو ...

کل فکرمم بچمه ..بچه ای که هنوز پاشو نذاشته تواین دنیاا .مگه اون چه گناهی کرده اخه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز