2777
2789
عنوان

عزادارشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 28 پست
مولودی چیه این جشن قرار بوده خونه عموت برگذار بشه آیا..؟! 

نه خونه دختر عمه ام

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
واقعا متحیرم..مگه مولودی جشن مذهبی نیس؟ من چون مامانم شاغل بود و فامیل بازی هم نداشتیم تاحالا نر ...

الان تو روضه ها هم با مکاپ و شینیون و لباس شب میرن  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماه عسل یه مهمون دشات ک دختر اسمش سوگل بود وشوهرش احسان میگفت ۴۰ روز قبل از عروسیش مامان بزرگ ش فوت  شده توی دلش گفته اه چرا الان خدا چند روز قبل از عروسیش مامانش وباباش وخودش ودختر عموش تصادف کردن همه غیر از خودش فوت  شدن خودشم  قطع نخاع شد هیچ وقت نگو خدایا چرا به من شادی نیومده ناشکری نکن

I am nurse
آره یکی تاپیک زده بود تو تالار گرفتن بعد عکس لباسای عروسی میزاشت میگفت کدوم خوبه...تازه شاکی هم بود ...

همسایه زندایبم مولودی داشت از اون باکلاسا بودن‌مثلا ی هفته قبل اومد ب رنداییم‌گف لباساتو بیار ببینم‌چی میخوای بپوشی لطف با ارایش بیا و فلان لباس🤣😳😑

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒
همسایه زندایبم مولودی داشت از اون باکلاسا بودن‌مثلا ی هفته قبل اومد ب رنداییم‌گف لباساتو بیار ببینم‌ ...

عجب!!!!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
یه تومن واسه مولودی !!! من تا حالا نرفتم،مگه چطوریه؟

خوب خودم و دوتا دخترم. دختر بزرگه ام ۱۴ سالشه . لباس اندازه ادم بزرگ میخواد. کوچیکه ام کلاس اولیه. من هم تا مراسم نباشه لباس برا مجلس و مهمونی نمیخرم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خوب خودم و دوتا دخترم. دختر بزرگه ام ۱۴ سالشه . لباس اندازه ادم بزرگ میخواد. کوچیکه ام کلاس اولیه. م ...

خب مگه لباس چی گرفتی!

نمیدونم شاید من عقبم

واقعا متحیرم..مگه مولودی جشن مذهبی نیس؟ من چون مامانم شاغل بود و فامیل بازی هم نداشتیم تاحالا نر ...

من هم شاغلم. میزبان هم معلمه

عجب!!!!

این‌حالا میگی محلس شادیه

الان‌مراسم فوتی بدتر شده با زرق و برق فلان‌ناخون فلان ارایش دیگ‌چند سال بگذره کسی ب مرده بها نمیده 

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒
من هم شاغلم. میزبان هم معلمه

ربطی به شغلاتون نداشت...منظورم این بود که شرایطم جوری نبوده که برم اینجور مراسما

این‌حالا میگی محلس شادیه الان‌مراسم فوتی بدتر شده با زرق و برق فلان‌ناخون فلان ارایش دیگ‌چند سال بگ ...

چی بگم...ایران سرزمین عجایبه...

خب مگه لباس چی گرفتی! نمیدونم شاید من عقبم

بلوز  مجلسی برا خودم و دخترم شلوار برا دخترم برا کوچیکه هم پیرهن و شلوار بافت.