2789
عنوان

عزادارشدم

393 بازدید | 28 پست

میخواستم برم مولودی . یه تومن لباس برای خودم و بچه هام خریدم. بعد مدتها یه جشن شادی داشتیم. عموم مرد هم خودم هم  صاحب مجلس عزادارشدیم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگار شادی به ما نیومده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

تسلیت میگم عزیز😔 دیگه با دنیا و تقدیرات نمیشه جنگید😞

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
هالوین

واقعا متحیرم..مگه مولودی جشن مذهبی نیس؟

من چون مامانم شاغل بود و فامیل بازی هم نداشتیم تاحالا نرفتم...اما شنیدم از این حرفا

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
واقعا متحیرم..مگه مولودی جشن مذهبی نیس؟ من چون مامانم شاغل بود و فامیل بازی هم نداشتیم تاحالا نر ...

قبلا بود میرفتن جشن‌مذهبی یا قبلا بود میرفتن سفره حضرت رقیه و ابوالفضل الان بری با عروسی اشتباه میگیری

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒
قبلا بود میرفتن جشن‌مذهبی یا قبلا بود میرفتن سفره حضرت رقیه و ابوالفضل الان بری با عروسی اشتباه میگی ...

آره یکی تاپیک زده بود تو تالار گرفتن بعد عکس لباسای عروسی میزاشت میگفت کدوم خوبه...تازه شاکی هم بود میگفت شماها حالیتون نیس

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭