2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاااااااااملا سنتی و غیر منتظره

مامان بزرگم دخترخالشو تو اتوبوس دیده بود اون گفته بود یه پسر داریم دنبال دختریم دختر سراغ نداری؟مامان بزرگمم گفته بود چرا نوه ام  

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎

مهمونی

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

مال من خیلی جالبه یه دوست داشتم که با یه پسری چندسال دوست بود بعد پسره باهاش کات کرد دوستمم شماره دایی پسره را گیر اورد و زنگ زد بهش که من حالم بده و میخام خودکشی کنم دایی پسره هم باورش شده بود و بادوست من یه مدت خوب شده بود تااز حال و هوای خودکشی بیاد بیرون بعد یه روز دوستم خواست بره دایی پسره راببینه و اصرار داشت که منم برم با دوست دایی پسره اشنا بشم.من رفتم و  دایی پسره یه دل نه صد دل عاشق من شد و به زور ازدوستم شمارما گیر اورد و سه سال باهم بودیم و بعد اومد خواستگاری

جالبیش این که دایی پسره اصلا راضی نمیشده دوستما ببینه دوستم گفته من یه دوست دارم یعنی من که یه پسر بهش معرفی کن اونم یکیا معرفی کرد و این قرار به بهانه دیدار من و اون پسره بوددوستم منا به زور برد اون پسره راببینم