apiya مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 299 عنوان کسی با دکتر آتوسا کریمی ivf کرده؟ 10722 بازدید | 29 پست دکتر های مرکز ابن سینا خوبن برای ivf? میشناسیدشون؟ عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت 1398/08/21 | 17:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
apiya مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 299 ببخشیدمیشه بگی هزینش چقدرمیشه هربار ای وی اف؟ من انجام ندادم میخوام بدونم دکتر مجربی ان ایشون برای اینکار عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
ملیسا۱۳۷۳ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20728 من انجام ندادم میخوام بدونم دکتر مجربی ان ایشون برای اینکار ان شااله موفقیت امیزباشه
haniiijoooon عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 2007 من انجام ندادم میخوام بدونم دکتر مجربی ان ایشون برای اینکار سلام عزیزم شما پیش دکتر اتوسا کریمی رفتید ؟؟؟چطور دکتری هستن ؟؟
apiya مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 299 سلام عزیزم شما پیش دکتر اتوسا کریمی رفتید ؟؟؟ چطور دکتری هستن ؟؟ رفتم بله، اما باهاشون ادامه ندادم کلا با مرکز ابن سینا ادامه ندادم و رفتم مرکز مام پیش دکتر نصر. باردار شدم و الانم خدا رو شکر زایمان کردم عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
haniiijoooon عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 2007 رفتم بله، اما باهاشون ادامه ندادم کلا با مرکز ابن سینا ادامه ندادم و رفتم مرکز مام پیش دکتر نصر. بار ... خداروشکر عزیزم ب سلامتی ان شاءالله
ترنمgr عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 28 رفتم بله، اما باهاشون ادامه ندادم کلا با مرکز ابن سینا ادامه ندادم و رفتم مرکز مام پیش دکتر نصر. بار ... سلام عزیزم از ابن سینا راضی نبودید که رفتی مام؟منم بین ابن سینا و مام موندم فقط دکتر نصر که آقا هستن خودشون ویزیت میکنن و سونو میکنن؟ چون مرد هستن میپرسم
apiya مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 299 سلام عزیزم از ابن سینا راضی نبودید که رفتی مام؟ منم بین ابن سینا و مام موندم فقط دکتر نصر ... من از نصر بشدت راضی بودم الان الحمدلله بچم بغلمه. آزمایشهای بیخود نمیفرسته در صورتیکه ابن سینا هزار جور دنگ و فنگ بیخود و هزینه های الکی داشت نصر خودش انجام میداد من کلا با دکتر مرد موافقترم عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
ترنمgr عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 28 من از نصر بشدت راضی بودم الان الحمدلله بچم بغلمه. آزمایشهای بیخود نمیفرسته در صورتیکه ابن سینا هزار ... الان نصر دیگه ویزیت نمیکنه و وقت نمیده از دکترای دیگه ش خبر ندارید که کدوم بهترن؟من با فرج زاده وقت گرفتم
ستاردرخشان عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 430 رفتم بله، اما باهاشون ادامه ندادم کلا با مرکز ابن سینا ادامه ندادم و رفتم مرکز مام پیش دکتر نصر. بار ... سلام گلمهزینه ivf چقدر شدبعد هزینههای جانبی مثل داروها و سونوگرافی و ویزیت چقدر میشه عزیزم
fateme_abdiii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 37 عزیزم من با یک تیم پزشکی خانم دکتر آتوسا کریمی و خانم محرابی عزیزم که خیلی به من کمک کردن بعد از هفت سال ناباروری من صاحب دو فرزند از طریق تخمک اهدایی شدم خیلی مراکز رفته بودم ولی همه فقط ازم پول گرفتن و کاری انجام ندادن 0912967796809379054912خانم محرابی
apiya مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 299 سلام گلم هزینه ivf چقدر شد بعد هزینههای جانبی مثل داروها و سونوگرافی و ویزیت چقدر میشه عزیزم هزینه های الان رو با زمان من نباید مقایسه کنیآمپولهای گونال اف جمعا ۴ تومنسونوگرافی ها تقریبا جمعا ۲ تومنویزیت های دکتر نصر هر دفعه ۳۵۰ تومنهزینه های تخمک کشی و انتقال جمعا ۱۱ تومن حدودا عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
apiya مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 299 الان نصر دیگه ویزیت نمیکنه و وقت نمیده از دکترای دیگه ش خبر ندارید که کدوم بهترن؟ من با فرج ... همه دکتراش خوبن. لاهوتی و علیرضایی رو خیلی تعرفشونو شنیدم عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت