2777
2789
عنوان

کسی با دکتر آتوسا کریمی ivf کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10722 بازدید | 29 پست
ممنون عزیزم برای چه سالی بود مگه؟

سال ۹۸ انجام شد، سال ۹۹ تیرماه فقط انتقال دادم 

عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم بله، اما باهاشون ادامه ندادم کلا با مرکز ابن سینا ادامه ندادم و رفتم مرکز مام پیش دکتر نصر. بار ...

سلام عزيزم شما با تخمك خودتون باردار شدين؟ ذخيره من ٠/٧٨ هست و دكتر منتظري مام بدون اينكه يك بار ب بدن خودم فرصت بده گفت برو كلينيك اهدا برا تخمك ثبت نام كن

من ۱۰ ساله نازا بودم و پیامای شماهارو خیلی میخونم .پیش خیلی از واسطه ها رفتم کارمو دیر انجام دادن یا پولمو خوردن .از طرف یکی اشناهامون با ماما خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی آشنا شدم که تو تهران هستن بیمارستان لاله  و ویزیت آنلاین هم دارن من خودم شیرازم خیلی به من کمک کردن و توسط ایشون دوقلو باردارم  از طریق تخمک اهدایی واقعا مدیونشون هستم کارمو خیلی سریع انجام دادن و با اولین انتقال باردار شدم.کسایی که نا امیدن حتما برن پیششون جواب میگیرن خدا خیرشون بده

09129677968اینم تلفنشون  

من ۱۰ ساله نازا بودم و پیامای شماهارو خیلی میخونم .پیش خیلی از واسطه ها رفتم کارمو دیر انجام دادن یا ...

خیلی جالبه وارد هر تاپیکی میشم شما دقیقا همینو پیامو کپی کردین قشنگ مشخصه ک دارید تبلیغ میکنید... خداروخوش نمیاد ک چند نفر گمراه بشن بخاطر یه دکتر 

و ابن سینا دکترتون کی بود ؟ تا محل تو ابن سینا پیش رفتید ؟ میشه لطفا جواب بدید

آتوسا کریمی 

عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت

سلام عزیزان وقتتون بخیر من بعد ۷سال با اولین انتقال با کمک خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی  مادر شدم و الان پسرم ۵ماهه کنارم خوابیده.خواستم به تمام کسانی که تو این پروسه هستن برای درمان بگم نا امید نشید‌.اول به لطف خدا و بعد به لطف خانم محرابی و دکتر کریمی مطمعن باشین که نتیجه میگیرین.چه شب و روز هایی به دنبال تحقق این آرزو اشک ریختم وبه درگاه خدا دعا کردم وبالاخره با کمک ایشون به آرزوم رسیدم. من دوتا جنین بیشتر نداشتم .نگران نباشید حتما نتیحه میگیرین .شمارشونو میزارم و دعاتون میکنم.09129677968خانم شیما محرابی