2821
2789
عنوان

نفرین

297 بازدید | 21 پست

کمتر پیش میاد کسی را نفرین کنم چون کافیه دلم بشکنه و نفرین کنم اونوقته طرف پس میده امروزم ی کاربر اومد تو پیامهام توهین کرد از خدا خواستم بزودی خوشی هاش را ازش بگیره و میدونم که میگیره چون هر کی بود قصد نیش داشت

نومید مشو امید میدار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

یا خدا گناه داره

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نفرين كردي ديگه عزيزم گفتنش چي بود🙄

بعدم چجوري درخواست دوستي هركسيو قبول ميكنين ك بياد توهين كنه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نفرین به خود ادم برمیگرده دیر یا زود سعی کن بسپاری بخدا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چقدر اینجا رو جدی گرفتین😐😐

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

میدونی نفرین دوسره؟ اول زندگی خودتو خراب میکنه سعی کن دعا کنی خداجای حق

بله همه چیو میدونم ولی وقتی کسی از عمد بیاد نیش بزنه نفرین هم نکنی خدا میرنه پس کله اش

بله همه چیو میدونم ولی وقتی کسی از عمد بیاد نیش بزنه نفرین هم نکنی خدا میرنه پس کله اش

تو نفرین نکن بزار خدا جوابشو بده

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
بخاطر یک حرف تو مجازی نفرین نکن خانم گل حالا یک حرفی زده 

بخدا دلم را بدجور شکست میدونم بزودی خدا جوابشو میده چون خودم به کسی حتی تو این سایت توهین نکردم