2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷۴ عزیزم هرچی بیشتر بهتر قدمم ۱۶۵

منم قدم ۱۶۵هست الان نمیدونم چند کیلوام ولی منم اضافه وزن پیدا کردم ،خیلی ناراحتم

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

استفاده از چوب ترموود امروزه بسیار در ساخت نماهای ساختمانی رایج شده است. برای ساختن سوله های سبک و ارزان میتوانید از سازه های فلزی استفاده کنید و همچنین برای اجرای اسکلت فلزی ساختمان ها و .... نیز از بهترین متریال ها استفاده کنید. استفاده از چوب ترموود امروزه بسیار در ساخت نماهای ساختمانی رایج شده است

من قدم ۱۶۳

وزنم۶۸

میخوام بشم۶۰

ی هفتس تو رژیمم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

ورزش زیاد هم خودتو خسته و دلزده میکنه هم چربی هاتو مقاوم

همون روزی یک ساعت ونیم تقریبا کافیه

تو رژیمت وعده هارو حذف نکن فقط کم کن

از نعنا فلفلی استفاده کن خیلی اشتهارو کم میکنه فوق العادس

😶😑
2790
2778
2791
2779
2792