2777
2789
عنوان

دست پسرم سوخته خیلی ناراحتم😢😢

190 بازدید | 21 پست

پسرم ۱۴ روز بود که بدنیا اومده بود گریه میکرد خواهر شوهرم براش اسپند دود کرد اورد دور سرش بگردونه ظرف اسپند ریخت رو دستش و بدجور تاول زد بردمش دکتر اونم گفت اصلا بهش دست نزنید پماد داد دیروز نه پریروز انقدر دستش اینور اون ور برد تاول ترکید دیروز هم پوست تاولش کنده شده الان جاش قرمزه چی بزنم که زود خوب شه وقتی میبینمش اعصابم بهم میریزه بغضم میگیره و گریه میکنم وقتی خواهر شوهرم و میبینم دلم میخواد خفه اش کنم ولی چیزی نمیتونم بگم لطفا کمکم کنید چیکار کنم زودتر خوب شه ویه چیزی خیلی دستش اینور اون ور میکنه میسابه به لباساش و سرش میترسم خون بیاد

چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بمیرم براش

شنیدم عنبر نسا سوختگی رو زود جمع میکنه ولی باز تجربه ندارم اخه خیلی کوچیکه😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزدلم پسر منم زیاد خودشو سوزونده پماد روغن کبد ماهی بگیر بزن معجزه میکنه یه روزه خوب میشه نگران نباش. پسر من فلاکس آب جوش رو  روی خودش باز کرد! یه پاس کامل سوخت منم حال الان تورو داشتم نگران نباش میگذره فقط پماده رو بخر و بزن خیلی عالیه 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

اول از همه برا خاهرشوهرت ی اسپند دود کن👺👺👺

واقعا نمیدونم چی تجویز کنم اخه کوچولوعه میترسم منع مصرف داشته باشه حتا خونگیا

ولی نگران نباش جاش نمیمونه...

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

اخ عزیزم، ان شاء الله زودتر خوب بشه، تو این موارد اصلا با کسی رودربایستی نکن حتی اگه ناراحت بشه، بهش میگفتی ببر کنار میریزه رو بچه، بعدم چنتا دونه اسفند بالا سرش میگرفتی میبردی میریختی رو اتیش. 

هر چی در معرض هوا باشی زودتر خوب میشه

عزیزم ان شاءلله که زودتر خوب بشه 

عسل اصل بگیر بزن به دستش ولی باید اصل باشه از فروشنده عسل هم بپرس بهترین عسل برای تاول و پوست چیه اونا بهتر راهنماییت میکنن بزن به دستش و قنداقش کن نه محکم ها جوری که نتونه دستشو تکون بده 

اخ عزیزم، ان شاء الله زودتر خوب بشه، تو این موارد اصلا با کسی رودربایستی نکن حتی اگه ناراحت بشه، بهش ...

وقتی آورد بالا سرش من ندیدم 

عزیزدلم پسر منم زیاد خودشو سوزونده پماد روغن کبد ماهی بگیر بزن معجزه میکنه یه روزه خوب میشه نگران نب ...

از کجا بخرم داروخانه میفروشن