نفس۷۹ مدیر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 158 عنوان دست پسرم سوخته خیلی ناراحتم😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست پسرم ۱۴ روز بود که بدنیا اومده بود گریه میکرد خواهر شوهرم براش اسپند دود کرد اورد دور سرش بگردونه ظرف اسپند ریخت رو دستش و بدجور تاول زد بردمش دکتر اونم گفت اصلا بهش دست نزنید پماد داد دیروز نه پریروز انقدر دستش اینور اون ور برد تاول ترکید دیروز هم پوست تاولش کنده شده الان جاش قرمزه چی بزنم که زود خوب شه وقتی میبینمش اعصابم بهم میریزه بغضم میگیره و گریه میکنم وقتی خواهر شوهرم و میبینم دلم میخواد خفه اش کنم ولی چیزی نمیتونم بگم لطفا کمکم کنید چیکار کنم زودتر خوب شه ویه چیزی خیلی دستش اینور اون ور میکنه میسابه به لباساش و سرش میترسم خون بیاد چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند.. 1398/08/21 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 158 دوستان راس میگن جاش نمیمونه مال پپسر منم نموند خداکنه نمونه چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند..
نفس۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 158 عزیزم ان شاءلله که زودتر خوب بشه عسل اصل بگیر بزن به دستش ولی باید اصل باشه از فروشنده عسل هم ... تاولش کنده شده بازم بزنم چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند..
نفس۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 158 اخه انقد باید نزدیک بچه بگیره که بسوزونتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسپند و کرده تو حلق بچه 14 روزه 😔😔😔 چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند..
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 15167 پماد تریامسیونولون ان ان ازداروخانه بگیربزن بعدنیم ساعت درددستش کم میشه وخیلی سریع بهبودمیده ارزونم هست همه ی داروخانهها هم دارند علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
mami_pooyan عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 4977 از کجا بخرم داروخانه میفروشن اره عزیزم پماد کبد ماهی بهش میگن نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
پگاه44 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 9994 بگیر جرش بده این ناخواهری احمق رو مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه
نفس۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 158 اره عزیزم پماد کبد ماهی بهش میگن مرسی چقدر دوست داشتنی هستند، آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند..