2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 21 پست
همین اتفاقی که میگی یه بار برای خودم دقیقا تو همین مغازه افتاد ؛ اونموقع مغازهه پر بود ماهی عروسکاش ...

میخواستم همین کارو کنم ولی کارتم پیشم نبود پیش خودش بود هر چی گفتم کارتمو بده نداد

کاملا درکت میکنم ؛ این چیزایی که داری میگی انگار داری شوهر منو میگی منم خیلی ناراحت میشم اما من دیگه ...

به غیر از تولد و ولنتاین تا حالا نشده واسم چیزی بگیره نمیدونم چیکار کنم خیلی دلم شکسته انگار با این کارش مثل قبل دوسش ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم باید مستقیم و واضح باهاش صحبت کنی.
من اون اوایل که با همسرم آشنا شده بودم بهش گفته بودم که نمیخوام چیزی رو برام حساب کنه و همیشه همه چیز و باهاش حساب می کردم بعد ی مدت که رفتیم جلوتر و رابطمون شکل گرفت دیدم همونجور مثل قبل همه چیز جدا جدا بدون اینکه حتی ی تعارف بزنه باهام حساب می کنه، اینطوری به نظرم آدم خسیسی رسید. ولی من باهاش حرف زدم و بهش مستقیم گفتم مساله رو، خیلی شرمنده شد و گفت که متوجه نشده رابطمون وارد فاز جدیدی شده و بعد از اون واقعا رفتارش تغییر کرد و به مرور هم که علاقه اش به من بیشتر می شد ی کارهایی می کرد که من اصلا فکرش رو هم نمی کردم بتونه انجام بده!
در کل معتقدم که باید خواسته هات رو با دلیل واضح و روشن بگی، خیلی ها بلد نیستن یا نمیدونن، ممکنه ببینه تو ناراحت شدی ولی نتونه ربطش بده به مساله ای که پیش اومده یا درک نکنه که حق داشتی ناراحت بشی. تو قیافه رفتن و قهر و این چیزها هیچ کمکی نمی کنه باهاش حرف بزن.