2777
2789
عنوان

درد و دل

145 بازدید | 21 پست

بنظرم هر دختری تو هرسن و سالی عروسک رو خیلی دوس داره و وقتی عروسکای بامزه رو میبینه کلی ذوق میکنه ربطی هم به سن نداره شاید الان بخواین بگین چه چیزایی واست مهمه و دوستداریو ....پس لطفا اگه همچین چیزاییو میخواین بگین اصلا تا اخر نخونین چون خیلی دلم گرفته بود این تاپیکو زدم الان خیلی وقته که منو نامزدم باهمیم من تا الان ازش هیچ چیزی نخواستم که برام بخره شایدم اشتباهم از این بود میگن از اول با هرکسی رفتار کنی تا اخرش همونجوری رفتار میکنه ها همینه تو این چند سال که باهمیم بهش گفتم فقط یه عروسک کوچولو واسم بخراینو هم بگم که خودم میتونم بخرم و تو اتاقم پره عروسکه ولی دلم میخواست اون بخره هر روز یه بهونه در میورد تا دیشب که رفتم کورش یه عروسک فروشی رو دیدم که تو ویترینش کلی عروسکای بامزه داشت کلی ذوق کردم عروسکاشم خیلی کوچولو بود گفتم بریم بخریم گفت باشه برو داخل مغازه همینجوری که داشتم نگاشون میکردم رومو که برگردونندم هم زمان اسمشو صدا زدم دیدم نیستش غیر از یه پسر دختر فروشنده خیلی بد نگام کرد خیلی خجالت کشیدم وقتی رفتم بیرون دیدم خیلی جلوتر مغازه وایساده نگید شاید پول نداره چون تو هر مغازه ای که میرفت واسه خودش خرید میکرد کلا برای خودش اصلا خسیس نیست ولی برای من ....خیلی دلم گرفت بعدم داشت میخندید بهم بنظرم یه عروسک چیزی نیس و ارزشی نداره ولی اون انگار با این کاراش به من فهموند که خیلی بی ارزشی فهمید ناراحت شدم گفت برگردیم بگیریم گفتم نمیخوام خودم رفتم داشتم مغازه هارو نگاه میکردم اومد گفت بخدا خواستم بگیرم بسته بود ولی باز دروغ گفت وگرنه دیدم که باز بود مغازهه خیلی بی محلی بهش کردم وفهمید که چقدر از کارش ناراحت شدم اگه شما بودید بهتون برنمیخورد ؟؟؟؟چجوری رفتار میکردید اخه امروزم میخوایم بریم  بیرون؟؟؟

بله کاملا حق داری و باید باهاش جدی حرف بزنی که از این کارش خوشت نمیاد

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشدم 

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…

عزیزم منم خیلی عروسک دوست دارم از بچگی عاشق باربی بودم که هیچوقت پدرم برام نخرید وقتی ازدواج کردم همیشه به شوهرم میگفتم که خیلی دلم میخواد یه عروسک باربی داشته باشم اما اونم تا الان که شش ساله باهمیم برام نخریده ؛ به قول شما منم میتونم بخرم واسه خودم اما دلم میخواد یکی دیگه برام بخره؛ 

مردا کلا فکر میکنن پول به عروسک دادن اشتباهه

این الان اینطوره.چطور یک عمر میخای تحملش کنی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
واااا به مغازه دار چه ربطی داره بد نگاه کنه خب شاید واسه دخترت یا خواهر زاده ت میخری😐

نه راست میگه منم این مغازهه رفتم فروشندش یه مدلیه که انگار وقتی میری داخل مغازه حتما باید یه چیزی بخری و یجوری نگاهشون سنگینه که آدم خجالت میکشه

این الان اینطوره.چطور یک عمر میخای تحملش کنی

عروسکه ۳۵ تومن بیشتر نبود ولی خب.... تقصیر خودمه از همون اول هرچی میخواست بخره میگفتم نه نخریا نمیخوام خواستم خودم میگیرم

عزیزم منم خیلی عروسک دوست دارم از بچگی عاشق باربی بودم که هیچوقت پدرم برام نخرید وقتی ازدواج کردم هم ...

بنظرم اگه کسی بخواد یکیو خوشحال کنه براش هر کاری میکنه ۳۵ تومن چیزی نیس که بابتش اینجوری کرد از مغازش دوباره رد شدیم ولی اصلا به روی خودش نیورد انگار ندیدش مغازهه رو

بنظرم اگه کسی بخواد یکیو خوشحال کنه براش هر کاری میکنه ۳۵ تومن چیزی نیس که بابتش اینجوری کرد از مغاز ...

کاملا درکت میکنم ؛ این چیزایی که داری میگی انگار داری شوهر منو میگی منم خیلی ناراحت میشم اما من دیگه میسازم؛

اگه واسه همه چیز باهات اینطوریه ساده نگیر چون خیلی تحملش سخته

بنظرم اگه کسی بخواد یکیو خوشحال کنه براش هر کاری میکنه ۳۵ تومن چیزی نیس که بابتش اینجوری کرد از مغاز ...

همین اتفاقی که میگی یه بار برای خودم دقیقا تو همین مغازه افتاد ؛ اونموقع مغازهه پر بود ماهی عروسکاش کلا ماهی بود که نارنجی بودن من واسه سوییچم خواستم یه کوچولوشو بخرم که شوهرم مثل نامزد تو مغازرو ترک کرد منم ناراحت شدم و خجالت کشیدم اما عروسکرو برداشتمو با پول خودم خریدمش اونم دقیقا ۳۵ تومن بود ؛ 

گفتم شاید از کارش خجالت بکشه اما ذره ای به روی خودش نیاورد