2777
2789
وااای خدا از دست تو 😂👍 اتفاقا منم ابروهام اصلاح نشده و قصد اصلاح هم ندارم فقط هی زیرشو یکم تمیز م ...

😂😂😂من صورتمم بد شده تا ی کم خسته میشم یا ناراحت صورتم افتضاح میشه دو هفته هم طول میکشه تا ی کم بهتر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان عکس میدم...میگم کاسه روحی میخواد واسه من کوچیکه😞بعد نمیدونی خامه قنادی کیلویی چنده؟

خامه قنادی نمیدونم کیلو چنده ولی میریم از شیرینی فروشی پاپلی میخریم 

هر چند پاپلی خیلی گرون فروشه

🧸🤎

خامه قنادی نمیدونم کیلو چنده ولی میریم از شیرینی فروشی پاپلی میخریم  هر چند پاپلی خیلی گرون فر ...

وای نه پاپلی خیلی گرونه سوال کردم پارسال موقعی ک خامه اکثرا میگفتن10تومن اون میداد کیلو 20 تومن ی مغازه اونورترش میداد18 امسال ک فک کنم گرونتر شده

عهه پس کیک کامله  کاپ کیکشم قشنگ میشه  میگم مری روکششو بلدی درست کنی؟

تو پیجه دستورش هست اماده هم میشه خرید میخوام ی بار همین روزا درست کنم ببینم چجور در میاد فقط کاسه روحیم خیلی کوچولوعه 

تو پیجه دستورش هست اماده هم میشه خرید میخوام ی بار همین روزا درست کنم ببینم چجور در میاد فقط کاسه رو ...

کاسه رو نمیدونم ولی قابلمه روحی سه شنبه بازار زیاده و قیمتاشون همیشه مناسب بوده 

کاسه شیشه ای باشه نمیشع؟؟؟

🧸🤎

کاسه رو نمیدونم ولی قابلمه روحی سه شنبه بازار زیاده و قیمتاشون همیشه مناسب بوده  کاسه شیشه ای ...

نمیدونم میشه شیشه ای رو گذاشت تستر ؟نمیشکنه؟ببین ی روحی دیگم دارم بزرگتره ولی خیلی کلفت تره اونی ک من فیلمشو دیدم ریخت تو جنس کوچیکتره ک دارم...قابلمه روحی دارم زیاد حالا تو همون کلفت تره میریزم ببینم چطور میشه