2777
2789
چجوریه من ی چیزایی قبلا جاریم بهم داده تو ک نمیای بیرون😄

بیرون میام حالم گوش شیطون کر تاازه خوب شده هااا 

سرفه دارم ولی هنوز خیلی کم اونم دکتر گفت حساسیت 

سرما خوردگیم انفولانزااا بوود لعنتیییی 

ببین قالب کاپ کیک 

خدااای تو پایه باشی برای  برناما شب یلدا یا تو بیا خونه ما یا من میام خونه شما شب یلدا کاپ کیک هندونه ای سه رنگ ورست کنیم 😍😍😍😍😍😍😍😍

🧸🤎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون میام حالم گوش شیطون کر تاازه خوب شده هااا  سرفه دارم ولی هنوز خیلی کم اونم دکتر گفت حساس ...

خداروشکر ک بهتری...شب یلدا احتمالا مامانم اینا بیان اخه همون موقع وقت دکتر دارن تو هم بیا

عکس کیکاتو الان دیدم پرام ریخت  خدایی تو انقدر حرفه ای بودی و من نمیدونستم؟؟؟😍

😂😂😂با مامانم درست کردیم با مامانم خوش میگذره کیک درست کردن اون عجوله من ریلکس حرصشو در میارم اینم زیاد تمیز نشده کار خودشه فقط میخواست تند تموم شه 

خداروشکر ک بهتری...شب یلدا احتمالا مامانم اینا بیان اخه همون موقع وقت دکتر دارن تو هم بیا

جدییی گفتم تو بیای چون میگی خشک هم میکنه ماکروفرت من سولاردام الجی دارم

🧸🤎

اره بریم پایه هستم 

ای کاااااش امروز به عقلم رسیده بود بهت میگفتم دیشب ک هماهنگ میکردی میرفتیم 

ببین بازارش خیلی شلوع میشه بعدازظهرا مثلا ساعت ۱۲ و ۱ این تایما باز بهتره و میشه خرید کرد از ۲ و ۳ به بعد قلقله میشه شدددییید جوری ک نمیشه خرید کرد 

🧸🤎

ای کاااااش امروز به عقلم رسیده بود بهت میگفتم دیشب ک هماهنگ میکردی میرفتیم  ببین بازارش خیلی ش ...

همون هفته بعد بهتره با شوهرم قهرم ب خودم اصلا نرسیدم تا اونموقع ی کم ب خودم برسم 

خب پس خوبه امشادله حالا تا اون موقع ببینم برناممون چطوری پیش میره ولی اگه خدا بخاد من حتما یه کیک رنگی یا چیز کیک انار درست میکنم ک ببرم خونه مادرشوهرم اینا هم 

🧸🤎

همون هفته بعد بهتره با شوهرم قهرم ب خودم اصلا نرسیدم تا اونموقع ی کم ب خودم برسم  

وااای خدا از دست تو 😂👍

اتفاقا منم ابروهام اصلاح نشده و قصد اصلاح هم ندارم فقط هی زیرشو یکم تمیز میکنم خیلی کم قیچی هم نمیزنم گداشتم پر بشه چون خیلی ریخته 

🧸🤎

خب پس خوبه امشادله حالا تا اون موقع ببینم برناممون چطوری پیش میره ولی اگه خدا بخاد من حتما یه کیک رن ...

منم دلم میخواد کیک انار بپزم پارسال رفتیم ی کیک کوچولو میدادن70تومن

ولی خدایی هفته دیگه رو سنگم از آسمون اومد ردیف کن بریم حتمااا 

من امروزم بااید میرفتم چون خییلی وقته نرفتمو ی سری وسیله لازم داشتم اما لباسامو شسته بودم و یکمم تنبلیم اومد

🧸🤎