2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 99 پست
پس اون تاپیک برای عمش بود لابد...مو بورو...هه

اره والا الانم حناق گلوشو چسبیده هیچی نمیگه😃😃

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
اره والا الانم حناق گلوشو چسبیده هیچی نمیگه😃😃

منکه گزارش میزنم.زنیکه فکر کرده ما خریم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار سعی کردم ولی نمیتونم حس بدی بهش دارم 

باور میکنی داری روحت و آزار میدی، نیخشیدن همسرت باعث شده منفی ها رو جذب کنی همین ک ب تقاضای ی شیطون فکر کردی یعتی داری روحت و کدر میکنی همه ش ب خاطر کینه س، در عرض 1 سال 2 تا اتفاق بد برات افتاده از دست دادن بچه و شوهر با هم، باید ب خودت بیای، باید ببخشیش، این همون جمله ای ک فرستادم، آنقدر داری تو وجودت از شوهرت نفرت و بزرگ میکنی و قضاوتش میکنی ک روزگار میخواد تو شرایط اون قرارت بده، بخشیدن سخته خیلی اما ب خاطر خودت ببخش تمرکز کن رو ذهن و قلبت کار کن 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
از آدمای دروغگو بدم میاد شدیییییییید تو چطور دخترتو از دست دادی ک انقد ریلکسی الان ؟ این تاپیک برای ...

😂😂😂😂😂من و بگو چقدر دارم رو خیانت نکردنش کار میکنم 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
منکه گزارش میزنم.زنیکه فکر کرده ما خریم

من خیلی انرژی گذاشتم😂😂

باور میکنی داری روحت و آزار میدی، نیخشیدن همسرت باعث شده منفی ها رو جذب کنی همین ک ب تقاضای ی شیطون ...

عزیزم اول تاپیکاشو ببین بعد دل بسوزونو راهنمایی کن.ایشون در مورد بچش ک برای هرکس عزیزترین موجوده داره دروغ میگه ک مرده.در صورتی ک دوماه پیش راجبش تاپیک زد

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
من خیلی انرژی گذاشتم😂😂

من اصلا اهل گشتن تو تاپیکای کسی نیستم.نمیدونم چرا چون اسم خیانتو این چیزا اومد کنجکاو شدم ببینم شرایطشو مشکلاتش چطوره ک فهمیدم با یه دروغگو طرفیم

ینی خوشم میاد استارتر تو افق محو شد

رفت فکر کنه ببینه چطوری میتونه ماست مالیش کنه 🤣