2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 99 پست

می دانم اگر:

قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم

دنیا تمام تلاشش را می کند تا

مرا در شرایط او قرار دهد تا

به من ثابت کند

در تاریکی،همه ی ما شبیه یکدیگریم

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

دخترعموی من به بهونه اینکه شوهرشو دوس نداره و نمیتونه باهاش زندگی کنه و شرایط طلاق هم نداره اینکارو کرد 

اول نمیگفت متاهله ولی بعدا اونم براش مهم نبود 

به جایی رسید که دور از جون شما مثل توپ تو دست چندتا ادم دست به دست میشد هرکی یه هفته باهاش بود و برو بده بعدی 

زن متاهلی که دنبال مرد دیگه ای باشه برای خلا عاطفیش از نظر مردا ببخشید ولی هرزه اس 

به نظرم تنها بمون و افسردگی بگیر ولی اینکارو نکن 

و طلاق بهترین گزینس

فرشته های کوچولوی من ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام و زنگاش مشکوک شدم خودش بهم گفت گریه کرد معذرت خواهی کرد ولی نمیتونم دوسش داشته باشم هیچی برام ک ...

تو ک گفتی بچه نداری پس چرا تو پروفایلت زدی دختر ۱سال ؟؟؟

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
پیام و زنگاش مشکوک شدم خودش بهم گفت گریه کرد معذرت خواهی کرد ولی نمیتونم دوسش داشته باشم هیچی برام ک ...

یه مدت از هم دور باشین.وقتی دور باشی بهتر میتونی تصمیم بگیری.اول باید خودتو بشناسی فقط و فقط خودت برات مهم باشه که آیا میتونی فراموش کنی یا نه! آیا شوهرتو دوسش نداری یا دوسش داری بشرط انتقام!؟ 

حالا فرض کن رفتی با اون آقا و خیانت کردی بعدش از خودت راضی هستی؟ 

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

هر وقت دلت گرفت بیا با من حرف بزن، تمام و کمال در اختیارت ب عنوان ی دوست خواهر، اما ارتباطت و ب هر نوعی هست با اون آقا قطع کن نذار آسیب ببینی ب اندازه کافی آسیب زده بهت همسرت نذار ی مرد دیگه م بتونه بهت آسیب بزنه 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
می دانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را می کند تا مرا در شرایط او قرار دهد ...

دقیقا همینطوره👌🏾

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

شما حتی از شوهرتون جدا بشید و با این آقا ازدواج کنید

آخرش همین آقا که شوهر شما شده مثل گذشته به یه خانم متاهل دیگه تو زندگی شما پیشنهاد میده

به عنوان یه اقا میگم. یاعلی

ببخش بخند فراموش کن ❤
خیانت همسرت چه طور بوده تا چه حد پیش رفتن و چه مدت با هم رابطه داشتن

اول همکار بودن و بعدش وام و ضامن و غیره متوجه پیام و زنگ شدم باهم بیرون میرفتن تا دختره گفته بیا منو عقد کن شوهرم نه گفته و تموم خیلی ازم معذرت خواهی کرد و این جور چیزا ولی دیگه دوسش ندارم خودشم فهمیده ولی بازم میگه دوست دارم و هیچ وقت ولت نمیکنم میگه اشتباه کردم منو ببخش ولی نمیتونم 

ممنون که درک میکنی

هیچ کس تو شرایط شما نیست و هر کسی شما رو بازندگی خودش قضاوت میکنه ولی عزیزم فکر کن با اون اقا رابطه برقرار کردی و پیش رفته اگه روزی کسی بفهمه و این قضیرو مثل یه خبر داغ نقل هر مجلسی بکنه اونوقت از تو هیچ چیز نمیمونه جز یه ننگ که به پیشونیت زدن اون موقع هر چی زار بزنی بابا اول شوهرم این کارو کرد دیگی هیچ کس صداتو نمیشنوه و همه تو رو متهم میکنن ببین این منجلاب انقدر لذت بخش و شیرینه که اگه یه قدم سمتش بری دیگه راه برگشتی نیست و هر روز تو ش فرو میری میدونم که واقعا پذیرش همسرت از سمت شما سخته و وافعا علاقت از بین رفته ولی سعی کن به بیراهه نری این مورد امتحان الهی هست سعی کن از این امتحان سربلند بیرون بیای 

ببین روزی این اتفاق برای همسرت افتاد و هی با چی کنم چی نکنم قدم تو راه کج گذاشت و عاقبتش از دست دادن همیشگی شما شد و مطمئن باش برای شما هم تبعات زیادی داره

دوتا جمله ی قشنگ از کامنت ها:

-در آخر میبینی فرقی با شوهرت نداره

-نذار یه مرد دیگه هم بعد از شوهرت بهت آسیب بزنه

یه مدت از هم دور باشین.وقتی دور باشی بهتر میتونی تصمیم بگیری.اول باید خودتو بشناسی فقط و فقط خودت بر ...

نه دوسش ندارم قصد انتقام ندارم فقط میگم چرا زندگیم و جوونیم پوچ و هیچ بره 

اول همکار بودن و بعدش وام و ضامن و غیره متوجه پیام و زنگ شدم باهم بیرون میرفتن تا دختره گفته بیا منو ...

ببین الان تو چه شرایطی هستی یه دل میگه برم باهاش رابطه برقرار کنم و یه دلت میگه نه و فقط منتظر یه دستی که به سمتو دراز بشه و نزاره بیفتی توش یه روزی شوهرت منتظر همین دست بود که بکشتش بیرون واسه همین تا تو به روش اوردی برخلاف مردهای دیگه همه چیو اعتراف کرد چون خودشم تو عذاب بود و میخواست فقط یکی دستشو بگیزه بکشتش بیرون