سلام دوستان ۳ ساله ازدواج کردم ۳ سال هم نامزدی بودم شوهرم آدم خوبی بود عالی از همه نظر پارسال متوجه یه سری رفتارش شدم که بهم خیانت کرده ولی رابطه رو تموم کرد همین شد که دیگه شوهرم و دوست ندارم هر وقت میبینمش خیانتش یادم میاد نمیتونم فراموش کنم دیروز یه آقایی بهم پیشنهاد رابطه داد ازش خوشم اومده ولی نمیخوام خیانت کنم چون اونجور آدما نیستم از یه طرفم نیاز به یه رابطه عاطفی دارم و از طرفی یک درصدم شرایط طلاق ندارم نمیدونم چیکار کنم شوهرمو دوست ندارم اما بازم نمیتونم جدا شم ازش و از طرفی آقای که بهم پیشنهاد داده رو دوست دارم و ازش خوشم میاد چیکار کنم نمیفهمم چی درسته چی غلط؟
باور میکنی داری روحت و آزار میدی، نیخشیدن همسرت باعث شده منفی ها رو جذب کنی همین ک ب تقاضای ی شیطون فکر کردی یعتی داری روحت و کدر میکنی همه ش ب خاطر کینه س، در عرض 1 سال 2 تا اتفاق بد برات افتاده از دست دادن بچه و شوهر با هم، باید ب خودت بیای، باید ببخشیش، این همون جمله ای ک فرستادم، آنقدر داری تو وجودت از شوهرت نفرت و بزرگ میکنی و قضاوتش میکنی ک روزگار میخواد تو شرایط اون قرارت بده، بخشیدن سخته خیلی اما ب خاطر خودت ببخش تمرکز کن رو ذهن و قلبت کار کن
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
از آدمای دروغگو بدم میاد شدیییییییید تو چطور دخترتو از دست دادی ک انقد ریلکسی الان ؟ این تاپیک برای ...
😂😂😂😂😂من و بگو چقدر دارم رو خیانت نکردنش کار میکنم
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
باور میکنی داری روحت و آزار میدی، نیخشیدن همسرت باعث شده منفی ها رو جذب کنی همین ک ب تقاضای ی شیطون ...
عزیزم اول تاپیکاشو ببین بعد دل بسوزونو راهنمایی کن.ایشون در مورد بچش ک برای هرکس عزیزترین موجوده داره دروغ میگه ک مرده.در صورتی ک دوماه پیش راجبش تاپیک زد
۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی