2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 99 پست
عزیزه دلم منم دوتا دختر ب فاصله دوسال باردار شدم سر جفتشم رژیم سفت و سخت داشتم یکسال واسه هرکدوم ام ...

ان شالله واقعا مصلحت خدا توش موندم

خدا شکرت 

یکی از دوستامون بچه نمیخاست ناخواسته باردار شد

ب فاصله ۳سال ۳تا پسر پشت سرهم دنیا اورد نمیدونم چ حکمتیه  

بچه اولیت چن سالس خداروشکرکن ک سالمه ب حرف بقیم گوش نده دوتا دختر خیلی خوبه حرفه همومیفهمن از ی جنسن ...

بچم ۵سالشع 

خیلی شوق و ذوق داره 

منم دوس دارم 

شوهرمم کم کم داره باش راه میاد 

اما ته دلش ناراحته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچم ۵سالشع  خیلی شوق و ذوق داره  منم دوس دارم  شوهرمم کم کم داره باش راه میاد  ...

اخه ب مرد بستگی داره یهویی بود بارداریت یا خودتون میخواستین

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
 دوسته من تعيين جنسيت كرد توي جنين شناسي ديد تخمكاش شيش تاش پسرن سه تا دختر يه دختر و ...

من نمیدونستم اینجوریم میشه الان دارم میشنوم 

من چنتا دکتر رفتم سوال کردم میگفتن فقط یه روش قطعی هست اونم ۴۰میلیون

ن خودمون میخاستیم

اهان خوب موقه اوردی منم دخترم ۴سالش شدهرم‌میگه فعلا زوده

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اهان خوب موقه اوردی منم دخترم ۴سالش شدهرم‌میگه فعلا زوده

یسال دیگ وقت داری 

من گفتم اگ تو مدرسه دخترم بخوام بچه دار بشم خیلی سخته شماهم اگ شرایطو داری کم کم دس بکار شو

یسال دیگ وقت داری  من گفتم اگ تو مدرسه دخترم بخوام بچه دار بشم خیلی سخته شماهم اگ شرایطو ...

شرایطش ک نیس برا همین موندم تا خونمو اماده کنم خودمم باید حسابی لاغر کنم

فدات عزززیزم  خانواده شوهرم و....😔😔

بیخیال اونا هم عادت میکنن من الان مامانم سه تا دختر داره داداش نداریم خیلیم خوبیم مگ اونا میخوان باهات زندگی کنن ک انقدر اسرار دارن پسر حالا انشالله اگ شوهرت میخواد در آینده حتما برو با تحت نظر دکتر بزار بشه مطمئن تره

عشق مامان و بابا تو راهه😍