2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 99 پست
عزيزم تو اين گرونيا همون يدونشو آدم بتونه از پسش بر بياد بقيه پيش كش يا حتما اوضاع ماليتون انقد خوبه ...

راستشو بخوای شوهرم میگ بچه در آینده اذیت میشه واسش خواهر و بردار نیازه اونا هم نباشن ب چ درد میخوره من خودمم بهش فکر میکنم میبینم حرف بدی نیس واقعا هم اینطوره خواهر خودش یجور شیرینه برادر هم یجور 

عشق مامان و بابا تو راهه😍 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استاتر عزیز تجربه نشون داده خانواده هایی که فقط از یک جنس بچه دارن تنش توشون کمتره در آینده. فکر کن ...

عزیزم من ناراحتم از حال اونا اگ ۱۰تا دخترم باشم واسم فرقی نمیکنه اما از حرف سنگینشون ناراحتم 

از الان باید کنایه بشنوم

راستشو بخوای شوهرم میگ بچه در آینده اذیت میشه واسش خواهر و بردار نیازه اونا هم نباشن ب چ درد میخوره ...

اونجوري ك بخواي فك كني اره خيلي هم خوبه اين خارجيا چه خوبه چهار پنج تا دارن😃 اما يه سرماخوردگي ببري دكتر دويست هزار تومن ميشه بزرگتر شه كلي امكانات و كلاساي آموزشي فقط خواهر برادر دو هم جمع كردن كه هنر نيست مهم تربيت و امكانات ك بچه همه چيز به دلش نمونه و آيا بزرگتر كه بشه تو اين خراب شده شغل و همه چيش فراهمه يا مثل ما با تحصيلات بالا افسردگي ميگيره گوشه خونه ،زاييدن فقط هنر نيست دوسته من اندكي تفكر !

عزیزم من ناراحتم از حال اونا اگ ۱۰تا دخترم باشم واسم فرقی نمیکنه اما از حرف سنگینشون ناراحتم  ...

دوسته من تعيين جنسيت كرد توي جنين شناسي ديد تخمكاش شيش تاش پسرن سه تا دختر يه دختر و يه پسر جدا كرد ك جنسشم جور باشه انتقال دادن به رحمش 

عزيزم تو اين گرونيا همون يدونشو آدم بتونه از پسش بر بياد بقيه پيش كش يا حتما اوضاع ماليتون انقد خوبه ...

اره خخخ منم همینو میگم بخدا شوهرم بین ۴‌تا۵درامدصه قسطم نداریم فقط بیمه ماهی ۶۰۰تومنه کم میاریم بازم بخدا ی دونه بچم بیشتر نداریم مستاجرم نیستیم شهرستانیم میگم دومی بیاریم شوهرم میگه من ک پوله سونو و پوشک نمیدم دیگه نمیدونم تصمیم یاخودت خخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
😂😂😂😘😘😘 ايشالا به سلامتي فارغ شي

لامصب طرف نا امیدتر شد چرا نمیزاری دل داریش میدادم داشتم شادش میکردم واس یدونه حاملگی من ر ی د م وای ب حال اینکه بزارم سه تا بشه همون موقع من نمیزاشتم تو شکمم طرفو امیدوار میکردم یدونه دردسر شده واسمون 😂😂😂😂😂😂

عشق مامان و بابا تو راهه😍 
عزیزم درکت می کنم کاملا  من سر بچه ی اولم کلی محرم گریه کردم که دختر نباشه همه ی خانواده ی شوه ...

اره عزیژم 

منم میدونم شوهرم همینجوری میشه چون کلا دلش اونقدر سنگ نیست احساسی هست تقریبا 

اما بازم حرف خودشو میزنه باهام😔

تا این دوره بگذره خیلی سخته

اره عزیژم  منم میدونم شوهرم همینجوری میشه چون کلا دلش اونقدر سنگ نیست احساسی هست تقریبا  ...

میگذره مطمئنباش عاشقش هم میشه از الان خودتو اماده کن واسه حسودی

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55