2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 99 پست
وای چقدر بد بوده برخورد همه تون بخاطر دختر بودن بچه

برخورد من نه عزیزم خدا میدونه تواون روزا چه قدر ذوق می کردم واسش 😍😍چه قدر باهاش حرف میزدم ... واسش قصهمیگفتم شعر می خوندم نوازشش می کردم هر لحظه منتظر بغل کردنش بودم ولی شوهرم و خانوادش نه متنفر بودن از دختر خیلی بد وضعیتی بود الان دخترم هیچی کم نداره بهترین پدر دنیا رو داره که همه جوری به فکرشه همسرمم عاشق دختره ولی ضربه رو من خوردم که تو اون سختی های بارداری چه قدر ناراحت میشدم از حرف های اطرافیانم منم که هیچ وقت اون حرف ها یادم نمیره

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55
اره عزیزم چاره ی ندارم  😔خدا منو ببخشه

عزیزه دلم منم دوتا دختر ب فاصله دوسال باردار شدم سر جفتشم رژیم سفت و سخت داشتم یکسال واسه هرکدوم

اما جفتش دختره الان قشنگ حالتو درک میکنم من ۲هفتس دخترم دنیا اومده انشالله بشه دوسالش میرم آی وی اف تو هم همین کارو کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی شنیدم بچم پسره ناراحت شدم قاطی کردم اعصابم خورد شد اما وقتی فرداش دوباره رفتم سونو و دیدم دو تا ...

اره عزیزم 

میدونم من همجوره راضی ام 

اما کاشکی بقیه هم همینجوری بودن

ان شالله  من همچین ادمی نبودم  اما حالم خیلی گرفته هست  خدا منو ببخشه

بچه اولیت چن سالس خداروشکرکن ک سالمه ب حرف بقیم گوش نده دوتا دختر خیلی خوبه حرفه همومیفهمن از ی جنسن خیلی بهتره براخودتم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

بابا اینکه غصه خوردن نداره خدارو شکر کن ک سالمه خدارو صد هزار مرتبه شکر مگ تو لوله هات مشکل داره یا شوهرت مشکل داره چیزی ک زیاده اسپرمه میری تحت نظر دکتر یدونه هم پسر میاری این دیگ غصه خوردن نداره عزیزم من الان بچه اولم حامله ام نمیدونم چه وروجکیه هرچیه سالم باشه منو شوهرم دعا میکینم سالم باشه فکر سه تا بچه ایم تو چی میگی دوتا خواهر یه برادر کجایه کاری بابا از ما یاد بگیر 😂

عشق مامان و بابا تو راهه😍 
همینه دیگ  مجبورم باز باردار بشم😔

ای بابا چرا اینجوری فک میکنی حتما باید فک کرد ب خرجاشم فک کن بکی از اشناهام‌میگفت سه تا میخوام دمیو اورد بلانسبتتون گفت گ و ه بخورم بیارم از بس خرجش زیاده

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

من یع پسر دارم دومیمو خیلی منتظر دختر بودم باکلی ذوق رفتم سونو اومدم بیرون دمغ شدم پسرم که شنید داداشه کلی دادوگریه که من آبجی مهربون میخواستم ولی بعدش که فک کردم دیدم دوتا همجنس بهتر بدرد هم میخورن 

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
بابا اینکه غصه خوردن نداره خدارو شکر کن ک سالمه خدارو صد هزار مرتبه شکر مگ تو لوله هات مشکل داره یا ...

عزيزم تو اين گرونيا همون يدونشو آدم بتونه از پسش بر بياد بقيه پيش كش يا حتما اوضاع ماليتون انقد خوبه ك ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز