زینبمنتظر مدیر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 13 عنوان پوشیه | مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 50 پست کسی هست پوشیه بزنه, پوشیه حجاب صورت؟ 1398/08/20 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرم_تاج_سرمه عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 4222 اینا تو تهران کسی نمیزنه مخصوص شهرای جنوبیه ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
پسرم_تاج_سرمه عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 4222 عزيزم اينا تو رسومات هست الان ديگه خيلى كسى نميزنه اما يه جور نماد واسه هرزن هست نوعروسا سفيز و نبات ... چه جالب ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
ellarose عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 7459 عزيزم اينا تو رسومات هست الان ديگه خيلى كسى نميزنه اما يه جور نماد واسه هرزن هست نوعروسا سفيز و نبات ... جالب بود من مشکیشو دیده بودم زدن 🌸
sa19 عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 6907 😍چطوری عزیز شما همون دوست چابهاریم هستی که تهران بودین فک کنم یااشتباه میکنم شرمنده ح ... ممنون خوبم شما چطورین با بچها؟اره همون هسم عزیزمم😀
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 برقع خیلی جذاب میکنه صورت رو 😍 از اون جنوبی ها منظورمه ها برقع بیشتر برا هرمزگان و بندر عباس هستتو بقیه شهرهای جنوب زیاد رایج نیست فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
aatenaa عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 4166 من برقع ميزنم خيلى بهتر از پوشيه هست برقع چطوریه هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 برقع چطوریه عكسشو بالا گذاشتم عزيزم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 برقع چطوریه "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
عایش عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7634 ممنون خوبم شما چطورین با بچها؟اره همون هسم عزیزمم😀 قربونت عزیز😍ممنون خوبن پ خداروشکر اشتباه نگرفتم فقط میایی اینجا میزنی یااونجا هم میزنی ؟نقاب منظورمه من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍
مهربانو۱۹۱۶ عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4251 اینا احتمالا هنوز دماغاشون رو عمل نکردن 😁😁😁😁😁 برقع انگار فقط مخصوص پوشاندن دماغه😁