زینبمنتظر مدیر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 13 عنوان پوشیه | مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 50 پست کسی هست پوشیه بزنه, پوشیه حجاب صورت؟ 1398/08/20 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میخواممممممم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 4153 توی شهرای خاصی می پوشنمعمولا جنوب من دیدم برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 چرا باید بترسی مگه ترس داره ؟ 😐😐😐 آره. یاد زنای داعش میفتم همش حس می کنم انتحاری هستن خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
عایش عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7634 اینه مال من من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 برقع ؟ "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26918 برقع ؟ وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
فندق_مااامان عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 10246 تو رو خدا بیخیال واقعا پوشیه دیگه افراطه افراط نیست، سلیقه شخصیه، افراط اونی هست که اطرافیان رو به زحمت بندازه
عایش عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7634 آره. یاد زنای داعش میفتم همش حس می کنم انتحاری هستن حالا این همه کشور عربی وهمین بلوچستان وجنوب خودمون ول کردی ویاد داعش افتادی!!!😀 من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 منظورت نقابه ؟ ما ميگيم برقع نميدونم شما چى ميگين عكسشو گذاشتم عزيزم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
ellarose عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 7459 عزیزم علت خاصی داره که خانومای بندری ازینا میذارن یا فقط طبق سنته؟؟؟
sa19 عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 6907 ما عرفمونه تقریبا اکثر مذهبیامون میزنن منم جزشونم😊 چ جالب منم میزنم😍
عایش عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7634 چ جالب منم میزنم😍 😍چطوری عزیز شما همون دوست چابهاریم هستی که تهران بودین فک کنم یااشتباه میکنم شرمنده حافظم خرابه 😒 من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍