2777
2789
عنوان

کییییییا؟

104 بازدید | 11 پست

کیا بچه هاشونو تست هوش یا استعدادیابی بردن؟

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

من که خیر 😊

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیر

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
داداشموبرده بودیم

چند سالگی

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

میخوام ببینم واقعا راسته یا اگه کسی برده چیا بهش گفتن

کلاس ۴ ام

خب چی گفت راست بود واقعا؟ 

خب چی گفت راست بود واقعا؟ 

داداشم درس نمی خوندبردیم پیش مشاورکفت پیش فعالی داره بایدتست هوش ببرین بردیم ۱۱۰ یا۱۲۰ بودفک کنم دارو ریتالین بهش دادن شد۸۰ که بعدش فهمیدیم چه غلطی کردیم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
داداشم درس نمی خوندبردیم پیش مشاورکفت پیش فعالی داره بایدتست هوش ببرین بردیم ۱۱۰ یا۱۲۰ بودفک کنم دار ...

من پسرم 4سالشه میخوام ببرم ببینم چی میگن.اینجام پرسیدم گفتن 2ساعت 200تومن

من پسرم 4سالشه میخوام ببرم ببینم چی میگن.اینجام پرسیدم گفتن 2ساعت 200تومن

یه نقاشی میدن بکشه بعد اسم حیوانا رومیپرسن عین اینایی که میبرن کلاس اول قبل تست عین اوناس.بیخال بزاربچه طبیعی بزرگ شه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
یه نقاشی میدن بکشه بعد اسم حیوانا رومیپرسن عین اینایی که میبرن کلاس اول قبل تست عین اوناس.بیخال بزار ...

ممنون عزیزم.اره خواهرمم میگه الان زوده مرسی جوابمو دادی🌷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز