2777
2789

من تو دوره نامزدی باردار شدم🙈 انقدر پله های خونه و بیمارستان بالا پایین رفتم و همش سرکار بودم خود به خود سقط شد.تازه بعدش فهمیدم باردار بودم

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من ک بچمو نگه داشتم یه هفته دیگه بدنیا میاد در کل خواستم ببینم پشیمونی کدوم بیشتره

منم با اینکه بچه اولم خیلی کوچیک بود شرایطمم خیلی سخت بود شوهرم راضی نمیشد سقطش کنم الانم دخملم دوسال و نیمشه و خداروشکر ک سقطش نکردم 

منم با اینکه بچه اولم خیلی کوچیک بود شرایطمم خیلی سخت بود شوهرم راضی نمیشد سقطش کنم الانم دخملم دوسا ...

منم دقیقا درگیر همین مشکل بودم دخترم ۹ ماهش بود فهمیدم باردارم

واقعا ولی کو گوش شنوا،من که خیلی رو همسرم کار میکنم که بچه دارنشیم 

واقعا كار خوبي ميكني 

بچه دار شدن مسئوليت بزرگيه 

به نظرم كسي كه پولداره اعصاب داره فرهنگ بالايي داره بازهمسرش مشكل نداره و .... بايد بچه بياره وگرن ظلم به بچه 

خدايي نكرده تو بزرگي افسرده ميشه ميگه اي كاش به دنيا نميومدم

بعد بعضيا كلكسيون مشكلن بعد برا حلش يه طفل معصومو بد بخت ميكنن

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
تو عقد حامله شدی؟

اولين بچه اره توي عقد بود توي عروسيم ١٢ هفته بودم 

اونو سقط كردم بعدش حالت روحيم به قبل برنگشت همچنان 

حتي اينم باردار شدم بخاطر فراموش كردن اون بود كه فراموش نشد 

اولين بچه اره توي عقد بود توي عروسيم ١٢ هفته بودم  اونو سقط كردم بعدش حالت روحيم به قبل برنگشت ...

یعنی عذاب وجدان داری؟

من تو عروسیم توی ماه ۷ بودم😂😂والا همه گفتن خوب کاری کردی زود اوردی

نه من ک بچمو نگه داشتم یه هفته دیگه بدنیا میاد در کل خواستم ببینم پشیمونی کدوم بیشتره

مططططططمئنم سقط پشیمونیش بیشتره

بچه ت که دنیا بیاد و مهرش بشینه به دلتون، حتی از فکر کشتنش که به ذهنتون اومده بوده،  هم خجالت میکشید

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

من تو دوران عقد بدترين شرايط تكليف خونه معلوم نيست 

دم عروسي خريد جهيزيه رفتن براي عكاسي فرماليته رنگ نكردن مو بي خبري بقيه تغذيه نامناسب ولي باز نگهش داشتم اصلااااااااااا هم پشيمون نيستم الانم زندگيمه پسرم با هر تكونش براش ميميرم

نه عزیزم همیشه هم اینطور نیست گاهی پیش میاد که حتی با جلوگیری طرف باردار میشه والا کسی که بچه نمیخ ...

خوب حرف بقیه هم همینه میگن خربزه خوردی پای لرزشم بشین

مطمین باش کسی الکی بدون هیچی باردار نمیشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚