2777
2789
جبهه گیری اینجا به خاطر اینه که تا وقتی کاندوم هست که میشه جلوگیری کرد چرا باید جون یک بچه رو گرفت. ...

نه عزیزم همیشه هم اینطور نیست

گاهی پیش میاد که حتی با جلوگیری طرف باردار میشه

والا کسی که بچه نمیخواد یا شرایطش رو نداره که اصلا نباید بدون جلوگیری رابطه داشته باشه که تهش باید پای لرزشم بشینه

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
منم همش میگم اگ خدای نکرده حامله شم سقط کنم چون بچه نمیخوام ولی انشالله حامله نشم😣😥

اگر فعلا بچه نمی خوای از هر روشی جلوگیری که براتون امکان پذیره استفاده کنید تا باردار نشید. سقط خیلی سخته. عذاب وجدانشم هیچ وقت ترکت نمیکنه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سارا جان خوبی؟ خیلی وقت بود ندیده بودمت

سلام عزیزم ممنونم اره مثل سابق نمیام🌹❤

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اگر فعلا بچه نمی خوای از هر روشی جلوگیری که براتون امکان پذیره استفاده کنید تا باردار نشید. سقط خیلی ...

فعلا ک دخترم ۵ ماهشه هیچ روشیم جز طبیعی دوس نداریم

من کلا دیگه بچه نمیخوام ولی شوهرم میخواد😥

همین دخترمم تو عقد حامله شدم و نگهش داشتم

فعلا ک دخترم ۵ ماهشه هیچ روشیم جز طبیعی دوس نداریم من کلا دیگه بچه نمیخوام ولی شوهرم میخواد😥 همین ...

طبیعی احتمال بارداری وجود داره گلم. حداقل اگر کوچکترین شکی داشتی قرص اورژانسی استفاده کن

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
طبیعی احتمال بارداری وجود داره گلم. حداقل اگر کوچکترین شکی داشتی قرص اورژانسی استفاده کن

سر دخترم جلوگیری نکردیم ک حامله شدم و الا قبلش ک میکردیم خبری نبود

وای خدا چیزی نیس بخورم دیگه هیچوقت بچه دار نشم😣

یعنی خودت سقط کردی یا سقط شدن؟

یک بار خودش افتاد ماهای اول بود  دومین  تو ماه ۶ بوددوقلو بودن که با کمک ماما و دکتر بود

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مامان من دو تا 

شايدم من فقط دوتاشو ميدونم 

كار خوبي كرد بنظرم پشيمونم نيست 

تو ايران بچه اوردن ظلمه

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد