2777
2789
عنوان

روش پیشگیری +18

1920 بازدید | 122 پست

دوستان یه روش پیشگیری بی دردسر و بدون عوارض پیشنهاد بدین. من با کاندوم پیشگیری میکنم ولی بازم انقدر استرس حاملگی دارم ک شبا کابوس میبینم حامله م. قرص هم نمی‌خورم چون هم چاقم کرد هم هورمونام بهم ریخت

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

طبیعی به نظرم بی ضررترینه حداقل هورمونی وارد بدنت نمیشه

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایودی

شنیدم خیلی عوارض داره لکه بینی داره و خیلیا با وجود ایودی حامله شدن

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

من ایودی هم بزارم  پریودم زیاده تاثیر نداره میاد پایین 

😞

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

طبیعی پنج ساله

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
طبیعی به نظرم بی ضررترینه حداقل هورمونی وارد بدنت نمیشه

آخه اینقدری ک میگن پیش آب حامله میکنه آدم می‌ترسه والا. من تا دو روز پریودم عقب میوفته استرس وحشتناک میگیرم

چرا هر چی مشکله مال زنهاست 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
بچه ها قرص بده من طبیعی جلوگیری میکردم برای مرتبی پریود دکتر قرص بهم داده

برای بعضیا خوبه. من پریودم منظم بود خوردم دیگه پریود ام منظم نیس😣