دوستان یه روش پیشگیری بی دردسر و بدون عوارض پیشنهاد بدین. من با کاندوم پیشگیری میکنم ولی بازم انقدر استرس حاملگی دارم ک شبا کابوس میبینم حامله م. قرص هم نمیخورم چون هم چاقم کرد هم هورمونام بهم ریخت
اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی
اصلا طبیعی روش پیشگیری نیست. شانس میارین حامله نمیشین وگرنه که اصلا روش مطمعنی نیست.
6 ساله فعلا شانس اوردم
نه بابا طبیعی هم خیلی کارسازه اکثر کسایی که دیدم ناخواسته حامله شدن قرص و کاندم بودن تو همین نی نی سایت هم اکثر تاپیک های بارداری ناخواسته دیدم با قرص بودن
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
آخه اینقدری ک میگن پیش آب حامله میکنه آدم میترسه والا. من تا دو روز پریودم عقب میوفته استرس وحشتناک ...
چی بگم من 6 ساله حامله نشدم با طبیعی
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.