2777
2789
عنوان

سقط کردم

524 بازدید | 43 پست

بعد این همه سختی و رنج باردار شدم یه هفته هم نشد سقط شد خدا نخواست که بمونه حالا من موندم با دردای بعد سقط و دل شکستم دلگیرم ازت خدا

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط یه هفته باردار بودی ؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

چی بگم....

تجربشو دارم ی حس پوچی بدی به ادم میده 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

غصه نحور عزيزم توكلت به خدا باشه و اصلا نا اميد نشو بدون خيلي زود بازم مامان ميشي. من خودمم اولين بارداريم كلي ذوق كردم ولي بعد ٦ هفته قلبش تشكيل نشد و سقط كردم خيلي غصه خوردم اما باز بعد سه ماه خدا يه پسر گل تو دلم گذاشت.ناراحت نباش مصلحتي بوده

اشککالی نداره منم سقط داشتم.الان‌کوچولوم‌دوسالشه خدا یه بار دیگه در حقم این لطف رو کردو باردار شوم

چند هفته سقط داشتی؟چند وقت بعدش باردار شدی؟

چرا سقط شد؟خدارشکر کن ک زود رفت من تو پنج ماهگی دوقلوهامو از دست دادم بعد کلی دوا درمون تو اوج خوشحا ...

اره منم کلی دارو خوردم یه عالمه نذر کرده بودم داشتم ادا میکرد ک اینجور شد خونریزی کردم یهو بعدم دفع شد