2821
2789
عنوان

سقط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 43 پست

من که مجبور بودم خودم با دست خودم کلی زعفرون خوردم سقط شد😭بعد دوسال اقدام 

تازه اگه بقایا ام داشته باشی مثل من دیگه بد تر 😢

خداجونم بچمو سپردم به خودت .مواظبش باش👶🤰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چند هفته سقط داشتی؟چند وقت بعدش باردار شدی؟

۸هفته سقط شد.من تا ۶ماه جلوگیری کردم بعده ۹ماه باردار شدم.البته همه ی آزمایشات سقط‌رو هم دادم ک‌هم‌من یا شوهرم‌مشکل نداشته باشیم.شما هم بده

عشقم دخترم
غصه نحور عزيزم توكلت به خدا باشه و اصلا نا اميد نشو بدون خيلي زود بازم مامان ميشي. من خودمم اولين با ...

اخه من همینم با دارو شده بودم میترسم دیگه نشم

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤
خیلی هم روحم داغونه هم جسمم

۵سال پیش،سقط کردم هنوز گاهی مشمرم اگ بود چند ساله بود چ کارایی بلد بود ...

الان بچه دارم ولی حس بدیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بازم باردار شدی؟

بله.تازه دوهفته بعدم از سقطم پدرمم فوت کرد دیگه حساب کن چه حالی داشتم.بعدش رفتم دکتر شوهرم مشکل داشت عمل کرد خوب شد الآنم یه دختر 8  و یه پسر 5 ساله دارم.دختر دیگمم انشالله عید به دنیا میاد

ده روز بعد تاخیر ازمایش دادم از زمانی ک مثبت شد تا سقط شد یه هفته شد

منم تنبلی تخمدان دارم شدید اصلا با لتروزول و کلومیفن و هیچی لقاح نمیشه . بازم خوبه که باردار میشی.  بدنت آماده میشه و دفعه ی بعد خیلی راحتتر باردار میشی.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
من که مجبور بودم خودم با دست خودم کلی زعفرون خوردم سقط شد😭بعد دوسال اقدام  تازه اگه بقایا ام ...

من ک هنوز بتا 61 بود نگن برو کورتاژ خوبه

منم تنبلی تخمدان دارم شدید اصلا با لتروزول و کلومیفن و هیچی لقاح نمیشه . بازم خوبه که باردار میشی. & ...

منم تنبلی تخمدارم با لتروزول شدم راستی عنبر نسا هم دود دادم اینقد نذر کردم اینقد سر نماز زجه زدم حالام ک اینطوری

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز