2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد سخت نیست اصلا نگران نباش ولی دقیق نمیدونم منظورت چیه

اجی‌میخام بدونم اونجا هر چندرور میتونن زنگ بزنن.چند بار مرخصی میدن بهشون؟؟.برن لباس تحویل بگیرن میزارن برگردن یانه؟اموزشی سه ماهه یادوماه همینارو.

اجی‌میخام بدونم اونجا هر چندرور میتونن زنگ بزنن.چند بار مرخصی میدن بهشون؟؟.برن لباس تحویل بگیرن میزا ...

مالون موقع دوست بودیم ولی چند روز یه بار زنگ میزد مرخصی هم چون پنج شنبه جمعه ها بیشتر میومدچون شهرستان بود

مالون موقع دوست بودیم ولی چند روز یه بار زنگ میزد مرخصی هم چون پنج شنبه جمعه ها بیشتر میومدچون شهرست ...

اره خب ماهم دوستیم.عصر ساعت چهار دیروز راه افتاده..هنوززنگ نزده ببینیم رسیده یانه..

ازشوهرم پرسیدم گفت هرروز بد ناهار یا وقت های استراحت میتونن زنگ بزنه ایشالا تا چشم بهم بزنی این دوسا ...

دستت دردنکنه گلم از یکشنبس که رفته هنوز ازش خبری نشده به خانوادشم زنگ نزده

خواهش میکنم عزیزم 

اجییییییییییییی امرو‌ز‌زنگید بهم😍😍😍😍توخیابون حالم بدبود داشتم گریه میکردم یهم زنگید صداشو شنیدم صدانفساشو مردمو زنده شدم ازخوشحالی

اجییییییییییییی امرو‌ز‌زنگید بهم😍😍😍😍توخیابون حالم بدبود داشتم گریه میکردم یهم زنگید صداشو شنیدم ...

آره درکت میکنم خیلی لحظه خوبیه من که صداشو میشنیدم ضربان قلبم می‌رفت رو هزار ایشالا زودی تموم کنه وبهم برسیم ازته قلب براتون آرزو میکنم

آره درکت میکنم خیلی لحظه خوبیه من که صداشو میشنیدم ضربان قلبم می‌رفت رو هزار ایشالا زودی تموم کنه وب ...

قربون خودتوقلبت برم من..ایشالا شمام همیشه کنارهم خوشبخت باشین و به ارزوهاتون برسین