2777
2789
عنوان

خیلی دلگیرم..

120 بازدید | 15 پست

لطفا نگید چرا باردار شدی اونموقه شوهرم کار میکرد وحقوقش خوب بود خیلی نه ولی ازپس زندگی برمیومدیم اما الان چندماه بیکاره و حالم دااغونه

اونم بیشتر من

حتی هزینه سونو و ویزیت مطب و نداریم..

هرچی هوس کنم مجبورم ب روی خودم نیارم تااون بیشتر توفکر نره دلم ب حالش میسوزه ک ب هر دری زد کارپیدا نشد

الانم مسافرکشی میکنه😔😔

کسی مثل من بوده؟ ایا بعدا زندگیتون خوب شده و دستتون پرشد؟

خیلی توفکرم واسترس دارم نمیدونم چرا خدا نگاهی نمیکنه😔😔

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسافر کشی ک تو تهران خوبه بابای منم تو اسنپه ماهی 3-4 تومن در میاره میگم کاش شوهرم ماشین داش میفرستا ...

از ساعت چندمیره؟؟

از ساعت چندمیره؟؟

بابام 5 صب میره بالا شهرم میره فقط زیادم از ماشینش کار نمیکشه خیلی حساس رو ماشینش. 5 میره تا 2 یا 3 ظهر. ظهرم میاد خونه میخوابه دیگه نمیره. جمعه ها هم کلا نمیره 

بابا بزرگمم تو خیابون مسافر کشی میکنه همینطوری تفننی روزی 80-90 در میاره اون ی بار ظهر میره دو سه ساعت ی بارم بعداز ظهر دو سه ساعت. روزی 80-90 خوبه دیگه شوهر من حقوقش روزی 50 تومنه

بابا بزرگمم تو خیابون مسافر کشی میکنه همینطوری تفننی روزی 80-90 در میاره اون ی بار ظهر میره دو سه سا ...

خوبه ولا کرایه هاتون

اینجا اسنپ ۲ یا۳ ساعتی بره فوقش ۳۰ درمیاره

اهان خوب راس میگی دیگه ولی اگه اطراف تهران هستین یا نزدیکین بهش پیشنهاد بده بیاد تهران کار کنه و برگ ...

ااز تهران خیلی دوریم ولی از پس فردا ساعت۶ بیدارش میکنم بره تا ساعت ۳ شاید درامد بهتری دراورد

مرسی از راهنماییت عزیزم

ااز تهران خیلی دوریم ولی از پس فردا ساعت۶ بیدارش میکنم بره تا ساعت ۳ شاید درامد بهتری دراورد مرسی ا ...

فدات شم. اره صبا زود بفرستش بره هم اینکه خدا روزی رو صبا پخش میکنه همم فصل مدرسس و اکثرا صبا میرن سرکار درامدا بهتره صب چون بعدازظهر خانمه بخواد ی جا بره شوهرش اومده با ماشین شوهرش میره دیگه. دیگه ماشین نمیخواد ک