2777
2789
عنوان

اینستا

95 بازدید | 21 پست

سلام خدمت همگی من اینستا نداشتم تا اینک ی چند روز پیش همینجوری ی ایمیلی درست کردم رفتم اینستا گردی.حالا با خودم نشستم فکر میکنم ما زندگی میکنیم یا اینایی ک تو اینستا اینقدر پول تجملات این چیزا دارند!؟

مردم ازلحطه هاوچیزهای خوبشون عکس میزارن،خودمن ازیه سفرشمالم که رفته بودم ولی بعدش میدونستم برگردم برای همیشه میرم برای طلاق عکس گذاشتم،همه ایناشوآفه فقط

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم ازلحطه هاوچیزهای خوبشون عکس میزارن،خودمن ازیه سفرشمالم که رفته بودم ولی بعدش میدونستم برگردم بر ...

عزیزم الان از تک تک جای خونه وسیله ها عکس می زارن لحظه خوبه والا من ک واقعا نمیتونم درک کنم.یعنی بعد سفر شمالتون طلاق گرفتید!؟

عزیزم الان از تک تک جای خونه وسیله ها عکس می زارن لحظه خوبه والا من ک واقعا نمیتونم درک کنم.یعنی بعد ...

بله وقتی برگشتم ،امدم خونه پدرم الان سه سال گذشته توی مراحل طلاقم ،دل بایدخوش باشه وتن ادم سالم باشه.

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
واقعا نمیشه مقایسه کرد .ولی همه طرز فکرشون مثل شما نیست .ممکن خیلی صدمه های جدی ب خانواده وارد کنه

درسته ولی نباید افسار زندگیمون دست این فضاها بدیم چرا باید اجازه بدیم صدمه بزنه ؟

این کارا کرد تمام شد رفت اجازش دست ما نبوده قبول کنید

نه دوست عزیز انسان یه موجود عاقل و مختاره اختیارش دست خودشه چرا باید با دست خودش به خودش صدمه بزنه آدم وقتی میبینه چیزی داره بهش صدمه میزنه ازش باید دوری کنه مگه کسی ما رو مجبور به استفاده از این فضاها کرده؟؟