سلام خدمت همگی من اینستا نداشتم تا اینک ی چند روز پیش همینجوری ی ایمیلی درست کردم رفتم اینستا گردی.حالا با خودم نشستم فکر میکنم ما زندگی میکنیم یا اینایی ک تو اینستا اینقدر پول تجملات این چیزا دارند!؟
ببینید اگه بخوایم درمورد اینستا گرام حرف بزنیم من حرف زیادی دارم ولی نظر کلی بنده اینه :اینستاگرام یه فضای خوش رنگ و لعاب و جذب کنندس ولی در عین حال پرتنش و من اینجا دیدم یه نفر میکفت به عنوان بدترین شبکه اجتماعی معرفی شده خوشی آدم باید تودلش باشه مهم دله نه اینکه بخوایم شوآف کنیم و مثل ندید بدیدها یا افراد تازه به دوران رسیده زندگیمونو تو چشم بقیه کنیم که بعدشم مردم بیان کلی قضاوت کنن و ...
ببینید اگه بخوایم درمورد اینستا گرام حرف بزنیم من حرف زیادی دارم ولی نظر کلی بنده اینه :اینستاگرام ی ...
خود من هم این موضوع دوست ندارم ک بیام کاری کنم و عکسی از خونم بزارم دیگران قضاوت کنند .بعد هر کسی بهم میگ اینستا نصب کن میگم نمیخوام. میگ بابا بیا فلانی ببین زندگیش اینجوری بمانی این شکلی
نه چه ربطی به عقب بودن داره مثلا اونایی که اینستا دارن چه کار خاصی کردن که جلو افتادن مهم نظر خود شماس که میخواید اینستا داشته باشید یا نه بعدهم از طریق شبکه های اجتماعی دیگه هم میشه به کلی اطلاعات دسترسی داشت فقط که اینستا نیست