2777
2789
عنوان

کار زن

205 بازدید | 16 پست

وای من خیلی دوست داشتم برم سر کار از بس دیدم خانما دردسر زندگی دارن ،به مامانم میگم نتونستم نمیرم سر کار ،همیشه تو همه چی بحثمون میشه ولی ماشالله خوبه وخداحفظش کنه فقط این بحثا رو داریم بینمون ،از بس مامانم کار کار کرد می بینم زندگی کلی دردسر داره وحقوقم کمه بش میگم آرامش میخام نمیرم سر کار ،اون میگه نه باید بری😢😭😓از الان بحث داریم ،از اونور دوستامم همه از شوهرا وخواستگاراشون حرف میزنن دلم آب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه درآمد خودت را داشته باشی داری به خودت حق انتخاب بیشتری میده که حتی اگر وارد رابطه اشتباه شدی هم محتاج نباشی و بتونی خودت را از رابطه بکشی بیرون. خیلی از خانمها به خاطر مسایل مالی یه عمر می سوزن و می سازن. 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
اینکه درآمد خودت را داشته باشی داری به خودت حق انتخاب بیشتری میده که حتی اگر وارد رابطه اشتباه شدی ه ...

اشتباه میکنن باید برن سر کار،آره حرفت درسته ولی یه پزشک استقلال مالی بیشتری داره واسه طلاق تا یه معلم زن فقطم بخاطر تفاوتی که دولت گذاشته

کار زن زود پیر میکنه وقتی سر کاری فقط پول داری وقت نداری برا خودت البته مجردا شرایط فرق میکنه برا متاهل واقن سخته مخصوصا بعد از بچه دار شدن همه انرژی صرف کار میشه وکم کم زندگی وبچه فراموش میشه خانواده از هم دور میشه این تجربه من بود

به  نظر  منم  برو سر کار

و  اگه  این  شغلت  رو دوست  نداری   بگرد  دنبال  کاری که دوسش داشته  باشی(تا زمانی که  کار جدید  پیدا نکردی قبلیه  رو ول نکن)

دختر مجرد   سر کار بره  بهتره  به نظرم  و اینکه  استقلال  مالی داری  چقدر میتونی از خونواده  پول  بگیری

اشتباه میکنن باید برن سر کار،آره حرفت درسته ولی یه پزشک استقلال مالی بیشتری داره واسه طلاق تا یه معل ...

درسته اما وقتی شما مشکلات جامعه را می بینی علی رغم همه تفاوتها و تبعیضها باید به فکر قئی کردن و قوی نگه داشتن خودت باشی. راه های توسعه شغلت را ارزیابی کن ببین چطور می تونی طوری توسعه اش بدی که به علایق خودتم نزدیک بشه. ما یه خانم منشی داریم ایشون یه طوری منشیگری و هنر را تلفیق کرده که انگشت به دهن موندن همه، همه اش هم به دیگران ربط نداره، گاهی ما خودمونم دل به کار نمیدیم که بهش علاقه مند بشیم. 

آره خب منشی بیمارستان مامانم اینا هم اینطوره

آره زیادن این آدمها، حتما تو هم می تونی توی کارت نوآوری و خلاقیت داشته باشی، گاهی یهو اصلا مدل رفتارهای آدم تو یه کار میشه خاص و برند خود آدم. 

سرکارتو بروووو تو اجتماع باش تا شوهر ک کردی تصمیم بگیر ک میخایی بری یا نه

اگه هم بعد شوهر کردن برم سر کار حقوقمو میزارم واسه خودم چون اگه نذاشتمش واسه خودم مث مامانم که کل حقوقشو داد به بابام هیچی واسش نموند به خودش نرسید میشم کار ودرآمد وظیفه اصلی مرداست نه ما