2777
2789

منم همسرم خیانت کرد (جنسی نبود) اما من هرکاری کردم تلافی کنم، نتونستم... 

نمی دونم اون چطور دلش اومد بعد اون همه خاطرات خوبی که باهم داشتیم این کارو بکنه؟! 😢

واقعا زندگیم جهنم شد... 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

خب

البته پیامی بود تو اوج دعواهامون .بعد از چهارماه رفتم سر گوشیش دیدم به یه خانمی پیام داده بود خودسا معرفی کرده بود یکم ناز کشیده بود سر و جمعش ۴تا پیام بود که نه اون جواب داده بود نه این پیگیر شده بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

البته پیامی بود تو اوج دعواهامون .بعد از چهارماه رفتم سر گوشیش دیدم به یه خانمی پیام داده بود خودسا ...

بذار تجربه خودمو بگم اگه میدونی ک متوجه خیانتش بشی کاری نمیتونی بکنی بنی نمیتونی جدا بشی و اونم خودشو اصلاح نمیکنه کنکاش نکن مثله الان من 

راستش من  تا پای خیانت رفتم اما  دلم نزاشت ک جز شوهرم با کسی باشم و توبه کردم گفتم خدایا من این

جا خیانت نمیکنم اما شوهرمو خوب کو واقعن خدا کمکم کرد

😊

خیانت زن ب شوهرش اصلا هیچ لذتی برا زن تداره.فقط عقدهاش بیشتر میشن بنظر من مردا فکرشون باین کار اروم میشه ولی زن نه بدتر میشه

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
بذار تجربه خودمو بگم اگه میدونی ک متوجه خیانتش بشی کاری نمیتونی بکنی بنی نمیتونی جدا بشی و اونم خودش ...

نه میگم نه اون خانم جوابسا داده بود نه شوهرم پیگیرش شده بود.ولی من میخواستم جدا شم یعنی فقط تهدید بود تا یک هفته پدرشا دراوردم اخر بار گفت دست رو قران میزارم که من نه با کسی بودم نه دیدمش

نه میگم نه اون خانم جوابسا داده بود نه شوهرم پیگیرش شده بود.ولی من میخواستم جدا شم یعنی فقط تهدید بو ...

نمیدونم چرا همشون بعد غلطی که کردن میخوان دست رو قران هم بزارن

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن