2777
2789
الهی .من که چیزی نبود به اون صچرت نتونستم دیگه بهش اعتماد کنم

منم نموندم ،خونه بابامم ولی تا به غلط کردن نندازمش جدانمیشم نه اینکه خیانت کنم حکم جلبشودارم الان رفته جنوب ازترسش همینکه زجرمیکشه برام کافیه

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای برد بالا پشت بوم و س‌ک‌س؟؟؟جداشدی؟

اره دیگه نرفتن که همونگاه کنن ،الان سه ساله خونه بابامم ،طلاق نمیده ،حکم جلبشودارم اواره شده ازترسش ،همین برام کافیه

اره دیگه نرفتن که همونگاه کنن ،الان سه ساله خونه بابامم ،طلاق نمیده ،حکم جلبشودارم اواره شده ازترسش ...

خوبکردی.منم شوهرم خائن بود بدم خیانت کرد ۲ سال و ۷ ماه دویدمولی طلاق گرفتم

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
دادگاه چرا طلاق نمیده ؟با اینکه خیانت کرده ؟میشه توضیح بدید ؟

این بازن دوستش قبل ازازدواجمون بود من بعدازسه سال متوجه شدم خودموزدم به بی خیالی ازش کلی مدرک پیداکردم ،پدرم متاسفانه یاخوشبختانه یه مردمذهبیه البته نه خشک مذهب ،گفت اگه بخوای ازشون شکایت کنی وابرو ببری من عاقت میکنم و....چون زنه شوهرداره ویه پسرنوجوون گفت پسرش ایندش خراب میشه.منم شکایت نکردم الان دادگاه دلیل محکمه پسندمیخوادکه من ندارم.البته خیلی هم دنبال طلاق نیستم چون دیگه هیچوقت قصدازدواج ندارم کلاازمردهابیزارشدم