2777
2789
عنوان

تجربه من از تشخيص تعيين جنسيت👶👧

1996 بازدید | 71 پست

من سه تا بارداري داشتم اولي و چون علايمم با هم فرق ميكرد ي پا استاد شدم😁

ميدونم اينا قطعي نيس ولي براي خيلي ها تقريبا مشابه هست

بارداري اولم دختر بود

خيلي بد حال بودم

بحدى حالت تهوع داشتم كه فكر ميكردم رودم الان از دهنم مياد بيرون

بيشتر صبح حالت تهوع داشتم

تموم نه ماه نتونستم تو خونم درست اشپزي كنم هوس چيزي ميكردم نميتونستم بخورم

ولي جايي ميرفتم اشتهام باز ميشد

ريزش موي سرم زياد شد

باردارى دومم شرايط فرق كرد
حالت تهوع اصلا نداشتم يعنى همون اوايل يكي دو بار
رشد موي پام خيلي زياد شد
پنير و گوجه دوست داشتم بخورم
مثل قبل اشپزي ميكردم
سر دخترم از اول جنين سمت چپم بود ولي اينبار از همون اول سمت راستم حس ميكردم

بشدت كمر درد ميشدم

ترشحات سبز رنگ داشتم

سينه چپم از زمان دخترم يكم بزرگتر شده بود ولي با اين بارداري سينه راستم هم به اون اندازه رسيد

و اين بارداري پسر بود

واما
چون سر اين دو باردارى علايمم از زمين تا اسمون با هم فرق داشت هميشه ميكفتم اكر دوباره حامله بشم خودم ميتونم تعيين جنسيت كنم😁
و دوباره بصورت كاملا اتفاقي باردار شدم
و اين بار هم از حالت تهوع خبرى نبود و باز كمر درد و ترشح سبز رنگ
و دوباره رشد موى پاهام زياد شد
جنين رو وسط حس ميكردم ولي تو سونو بيشتر سمت راست بود و اين علايم به من ميكفت كه اين بار هم پسره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل دفعه قبل بيشتر صبحانه پنير گوجه ميخوردم كباب دوست داشتم

ولي با خودم ميكفتم شايد به خاطر شرايط سنى و بدنى اشتباه ميكنم

كف پاهام بشدت داغ ميشد ولي ي مدت سرمايي شدم و لرز داشتم ولي در كل طبعم مثل دفعه قبل گرم بود

من تا قبل از بارداري دومم سرمايي بودم ولي از بارداري پسرمم طبعم كلا عوض شد و گرمايي شدم

سونو ان تى دكتر حدس به پسر داد و سونو آنومالي قطعا كفت پسر

من دقییییقا برعکس شما بودم

دوتا دختر باردار شدم اصصصلا حالت تهوع نداشتم .فقط بوی مرغ وقتی نیخواست پخته بشه اذیت میکرد . مرغ پخته شده رو خوب میخوردم 

ولی سر بارداری شوم که پسر بود . انوااع نون ها حالمو انقد بد میکرد که فقط باید بالا میاوردمشون . کلا حالت تهوع ولم نمیکرد که بگم صبحه یا شب  . رنگ صورتم زرد و پریده بود

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
درسته منم هردوروتجربه کردم عین همینه اابته حالت تهوع هاش ترشح ورشد موی پارو ندیدم

حالت تهوع كه برا من كاملا بر عكس بود

مثلا دست و پامو با هم شيو ميكنم

موي باهام سياه و زبر و زود در مياد ولي دستام هنوز صافه

من دقيفا همه اينا رو براي پسرم داشتم كه بچه اولم هست

شمعدونی جون سلام. یه مشورت میخوام، من تو این سایت تعریف چند تا دکتر رو برای جنسیت با رژیم و روز تخمک گذاری، شنیدم که حدود یک و نیم هم هزینه میگیرن اما خطا هم زیاد داشتن. بنظر شما پیش یه دکتر معمولی برم یا پیش دکترای معروف مثل کومار و مختاریان و...؟ 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

منم تو این بارداریم خیار زیاد می‌خوردم کباب دوست دارم لواشک دوست داشتم اوایل شکمم تیزه کلا هررررکی میبینن میگه بچت پسره ولی سونو گفت دختره

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت

واسه منو حدس میزنی . تقریبا کل روز به جز صبح حالت تهوع دارم و‌معدم هیچ‌چیزو هضم نمیکنه . ماه اول حس میکردم سمت راستم نبض میزنه ولی بعذ از هشت هفته قطع شد . پنیر و گوشت چرخ کرذه از قبل بارداری هم دوس داشتم الانم دارم . سینه چپم از اول بزرگ تر بود الانم هست . رنگ نوک سینم تیره شده

امید زندگیم دوقلوهام😍